Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Wolne patchowanie PBE...

squah :')

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj pierwszy raz uruchomiłem LoL PBE, jak wiadomo, gra musi się najpierw spatchować.

Więc jeszcze jakąś godzinę temu, prędkość patchowania była ok. 400 KBps, a teraz, transfer nie chce dojść do 30 KBps, nie, to nie jest żart. Mam 99% i pisze mi że jeszcze 8 godzin do końca patchowania... Mój net to radiówka 2mb, lecz i tak powinno mi się patchować minimum 200 KBps. Wie ktoś może jak przyśpieszyć transfer? PS. Mam powyłączane GG, Skype, itp.

EDIT: Spatchowało się jakoś, ale mam następny problem : Gdu naciskam "Play" w patchu pisze mi:

bladxq.png

Game Over

Opublikowano

Hmmmm... Radiowke kiedys mialem i nieraz miala swoje "zle dni" moze jakies zaklucenia sa czy cos w tym rodzaju ....

Ja osobiescie polecam od nowa wlaczenie i wylaczenie lol'a ;D

003c28b9a1ab3afeac11e36269e5b925ebce1f6e.gif

Podoba sie? Daj + :D

Opublikowano

@UP

Wole nie wyłączać patcha bo szkoda mi tego 99%, a jeśli bym znowu uruchomił i transfer byłby nadal 5 KBps to bym się wkurvił.

I tak już mnie wzięła kurvica...

Game Over

Opublikowano

Witaj! Masz najprawdopodobniej uszkodzone pliki League of Legens, lub masz starą wersje Adobe Air. Spróbuj aktualizować / reinstalować Adobe Air. Jeżeli będzie ten sam błąd. Musisz kliknąć w okienku pachowania, w prawym górnym rogu, takie zębatki. Następnie kliknąc przycisk: "Napraw". To powinno pomóc. Jeżeli nie będzie efektów, konieczna jest reinstalacja. ( Naprawianie plików League of Legends, może potrwać nawet kilka godzin! ) . Jeżeli nie będzie efektów, po zrobieniu tych wszystkich czynności, przeczytaj to co poniżej:

(: .ćyż usnes am eiN

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...