Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Champion - Oficjalne Ogłoszenie !

Vanosh.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż dzisiaj przeglądałem strone lol'a, a tutaj zapowiedzi, dotyczące Jayce spełniły się. Nie długo pojawi się nowy champion na pułkach lol'a.

Tutaj macie Patch Preview dotyczący zmian, co sądzicie o nowym champione?

Jeszcze macie film, ale z tego co wiem terminator już go podał, ale co tam:

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

teraz Le blanc będzie jeszcze bardziej zajebista :D HAHA ale będzie zabawa ^^. Nowy champ to jakiś AP tak myślę ;d

eune

Opublikowano

Z tego co mi wiadomo, Jayce będzie AP, patrzyłem po skillach, widać że stzela ze swojego młota czy co to tam jest.

Nie wierzę, że znowu będzie champion ad, po tym jak wyszło 3 ad (Varus --> Darius --> Draven).

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

to nie jest oficjalna zapowiedź championa -,-. Zawsze patch nosi nazwe najbliższego championa czyli ten wyjdzie pewnikiem za tydzień dopiero :]

//Nieregulaminowa sygnatura - za duży rozmiar, .gif.

Opublikowano

A co sie zmieniu z nunu bo nie zrozumialem ;/

Jego pasyw stackował uderzenia a gdy miał ich 7 mógł użyć skilla nie zużywając manę . Teraz mu te stacki zmniejszyli pewnie do 5 uderzeń.

Również jego Q czyli to pożarcie zmniejszyli czas odnowienia oraz zadaje większy dmg

Opublikowano

Wygląda na Off-Tanka

Pozostaje mi zbierać IP niezależnie jaki będzie bo jako, ze w lol'a gram nie długo to fajnie będzie mieć 100 Champa ;]

Opublikowano

Pewnie będzie coś w stylu Renektona i Dariusa . Wygląda mi on jakby Poppy , Graves i Darius zmieszali się w jedną postać :D

Uwaga Spoiler Tylko +18 !!!

Zboczuch ^^

Opublikowano

To wam teraz dojebie coś dot. patcha:

22837035.jpg

A co do postaci. To widzę, że to będzie coś jak ult Nidalee (zmienianie się w range i meele).

he?

Opublikowano

Teraz bedzie płacz lebalnc OP. ale co tam, w koncu cofanie 2 punkty do tyłu :P

Powyższy post to jeden z najbardziej elokwentnych i wysublimowanych wpisów na tym forum. Zastanów się 10 razy, nim się do niego odwołasz, oraz ciesz się wiedzą płynącą z niego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...