Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hiszpania Mistrzami Europy !

Havaii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Finał Euro 2012: Hiszpania - Włochy 4-0

W wielkim finale Euro 2012 Hiszpania potwierdziła europejski prymat, bez trudu rozbijając Włochów 4-0. „Campeone! Capmeone!” i „E Viva Espana” – triumfowali w Kijowie hiszpańscy kibice.

0001P2JUL8BXR1U8-C303.jpg

Jordi Alba i David Silva - strzelcy goli dla Hiszpanii

Jeszcze raz Gratulacje dla Mistrzów Europy Hiszpanii!

1357468552-U604459.png

By b4rt4z

Opublikowano

Dzięki kurwa za informacje ! Stary, nie wiedziałem, że wgl są rozgrywane jakieś Mistrzostwa Europy i kto wgl o nich słyszał !

MASAKRA LUDZIE, wiedzieliście?

Opublikowano

Dzięki kurwa za informacje ! Stary, nie wiedziałem, że wgl są rozgrywane jakieś Mistrzostwa Europy i kto wgl o nich słyszał !

MASAKRA LUDZIE, wiedzieliście?

Nie ma za co ziomuś

1357468552-U604459.png

By b4rt4z

Opublikowano

Ale chyba każdy o tym wie... lepiej by było gdybyś w 1 poście napisał coś w stylu "co myślicie o grze Hiszpanów/Włochów" itp. a nie sama informacja że wygrali bo jak ktoś o tym nie wiem to jest chyba pustelnikiem..

2nbcax2.jpg

Opublikowano

Jak dla mnie Włochy wygrali, Hiszpania grała nudnym stylem, podania, podania, podania, zresztą jak zwykle. Gdyby nie Cassilias założe się, że wynik byłby odwrotny.

Opublikowano

Wynik był taki wysoki gdyż widać że Włosi byli juz wypompowani ten mecz z Niemcami za dużo ich kosztował,dowodem potwierdzającym moją teorie było to iż 2 wlochów doznało kontuzji w czasie meczu i to że Włosi byli strasznie wolni w porównaniu z innymi meczami.

kirito_signature_final_by_trayylolz-d6jp

Opublikowano

Jak dla mnie Włochy wygrali, Hiszpania grała nudnym stylem, podania, podania, podania, zresztą jak zwykle. Gdyby nie Cassilias założe się, że wynik byłby odwrotny.

co ty piszesz...

Strzelali do casillasa z 3/4 razy tylko,a dalej kosmosy jakieś.Hiszpania grała podaniami bo to ich styl gry aby zmęczyć przeciwnika.

logo1.png
Opublikowano

Chyba chodziło Ci o to: "Jak dla mnie Włosi wygrali" poza tym ja znam bramkarza o nazwisku Casillas, a nie "Cassilias"?

Również kibicowałem Włochom, ale prawda była taka, że Włosi przegrywali 2:0 jeszcze jak grali w 11. Poza tym jak Di Natale zmarnował tę wyśmienitą okazję to też inna sprawa. Tylko co Włosi mieli zrobić jak Iker bronił jak zaczarowany ( Prawda jest taka, że jest najlepszym bramkarzem na świecie ) Szkoda mi tych wszystkich sezonowców, którzy teraz zaczną kibicować Farsie lub Hiszpanii no, ale cóż...

2070d6e5f8b5c.png

By Cristiano.

Opublikowano

Ja jestem zadowolony, że znowu wygrali, bo stworzyli moment historyczny. Jeszcze nikt nie wygrał mistrzostw europy dwa razy z rzędu i to takim wynikiem aż 4-0. Największy wynik do tej pory w finale to było 3-0. I to jeszcze taką historię stworzyli na mistrzostwach w Polsce i na Ukrainie. I to euro zostanie zapamiętane na zawsze i będzie miło wspominane.

Pozdrawiam, Mathias.

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...