Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[szukam] Pomocy!

Roxiz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Poszukuje Trade hacka oraz yang hacka i nie chce słyszeć, że nie istnieją, bo dziś jeden koleś na Trade Hacku sie ze mną zabawił.. ;x

Ale nie o to chodzi, wiem że ciężko znaleść cos takiego żeby działało i nie był to keylogger ale pomocy ! A jeśli ktoś ma jakiś poradnik czy coś jak coś takiego zrobić to prosze o linki !

PS. Chodzi tu o Hacki na prywatny serwer !

Opublikowano
i nie chce słyszeć, że nie istnieją

Nie istnieją.

bo dziś jeden koleś na Trade Hacku sie ze mną zabawił

fake

Ale nie o to chodzi, wiem że ciężko znaleść cos takiego żeby działało i nie był to keylogger ale pomocy ! A jeśli ktoś ma jakiś poradnik czy coś jak coś takiego zrobić to prosze o linki !

Nikt nie da ci linka , bo tradehack nie istnieje.

Istniał / Istnieje na serwery 2007 hamachi.

1345559513-U619318.png

By Kolorowy.

Opublikowano

To powiedz mi jakim cudem gość zabrał mi zbroje przez handel? Otworzyłem handel wsadziłem, po chwili handel się wyłączył i zbroji nie ma? hmm?

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego. Działa to na zasadzie połączenia z bazą i ip drugiego komputera. Nie da się tego zrobić, jedynie na hamakach możesz.

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego jak trade hack.. może jest ale jesli nawet to tylko idiota by go udostepniał :D

00285a1e28.jpeg

Pomogłem ? Daj " Lubie To " .

Pisać na gg ( 43233780 )

Opublikowano

Ludzie ! Błagam was. Odpuśćcie sobie, to już się robi nudne. Na żadnym dedyku nie działa tradehack... jakby był, to ludzie nie handlowaliby...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...