Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Prośba]O klucz

Gryfek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Byłbym wdzięczny gdyby ktoś mógł wysłać mi na PW działający klucz do Doty 2. Dostanie 5 i like w każdym poście jakim znajdę :)

Legenda
Opublikowano

Proszę nie mówić, że nie ma kluczu do doty, ponieważ gram z kolegą, który zajmuje się tym i ma dostęp do key na każdą grę steam. Co do tematu to wejdź na dota2.com i wypełnij ankietę. Zawsze możesz otrzymać zaproszenie do gry.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Dostaje się gift do ekwipunku ...

Wiem ,bo wypełniałem też ankietę do CS:GO i udało się mi dostać.Tak samo jest np . w okresie świątecznym jak się wypełnia zadania i gry są w formie giftów...

1331059428-U215643.gif

Opublikowano

Mam pytanie co do forum playdota. Czy jeśli będę robił multikonta to mogę w ogóle nie dostać keya ?

Legenda
Opublikowano

Mam pytanie co do forum playdota. Czy jeśli będę robił multikonta to mogę w ogóle nie dostać keya ?

Zależy jak administracja forum podchodzi do tego. Zapoznaj się z regulaminem playdota. Lepiej nie ryzykować, ponieważ możesz zostać ukarany permem.

Opublikowano

Kolega up napisał, że dostał już 3 klucze, więc jest możliwość dostania kilku kluczy na 1 koncie czy robił multi konta ?

Legenda
Opublikowano

Jest możliwość dostanie 3kluczy na jedno konto, ponieważ sam posiadałem 4gifty do tej gry.

Opublikowano

@Up

A jest możliwość dostania go od Ciebie ? :)

Lub znasz jakiś inny sposób, aby zdobyć taki key? Oprócz ankiety steam, playdota i steamgifts..

Opublikowano

Ludziki ... To nie przyjdzie wam z dnia na dzień ... Ja czekałem jakieś pół roku ...

Btw.

Wszelki obrót kontami, czyli ich sprzedaż, wymiana lub oddawanie jest zabronione. (MPCforum nie jest portalem handlowym, nie ponosimy konsekwencji w pośredniczeniu) Zakaz proszenia o konta, bądź wyłudzania ich. Kara: Warn 5% + w uzasadnionych przypadkach odpowiedni ban.

he?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...