Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zaw.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema,

Więc tak, wybrałem w zawodówce klase elektromechanik i chyba się do niej dostanę ( 92 punkty mam ) , więc nie jest najgorzej i tutaj mam pytanie,

Muszę zanieść tak, świadectwo ( kopie czy oryginał ) , zaświadczenie o wynikach ( kopie czy oryginał ) , 2-3 foty i wyniki badania od lekarza, i tutaj mam pytanie :

05.07 są wyniki czy się dostałem czy nie, i wtedy mam wbijać do sql żeby dali mi zaświadczenie do badania czy jak?

Tak z ciekawosći, wszystkie punkty się liczą z tych egzaminów ? czy tylko polski-matma-ang ? czy wszystkie ang-pol-matm-przyrodnicze -hist ?

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Ta 92 z ocenami , co miałem zawieść 29 czerwca ?!

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

up, oco Ci chodzi?

@ To pisze na stronie szkoły , kseon małopolska ( tam składałem papiery itp )

4. 5 lipca 2012 r. (czwartek) godz. 13:00 ? ogłoszenie list kandydatów zakwalifikowanych do oddziałów klas pierwszych oraz listy kandydatów niezakwalifikowanych do przyjęcia do oddziałów klas pierwszych..

5. Do 9 lipca 2012 r. (poniedziałek) do godz. 14:00 ? potwierdzenie woli podjęcia nauki w danej szkole przez kandydatów umieszczonych na listach zakwalifikowanych do przyjęcia, poprzez dostarczenie oryginału świadectwa ukończenia gimnazjum i oryginału zaświadczenia o wynikach egzaminu gimnazjalnego, karty informacyjnej oraz pozostałych załączników wymienionych w § 2.

Więc co wy pierdolicie o 29 czerwca ?:D przecież to by nie było sesnu :D wyniki 5 lipca czy się dostałem a ja przed tym miałem donieść kopie ? kupy się nie czyma :D

Chce tylko wiedzieć co z tymi badanami, czy muszę zadupcać do sql o skierowanie czy mam iść normalnie do swojego ?

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

Ta 92 z ocenami , co miałem zawieść 29 czerwca ?!

Nie do tylko od 29 chyba do 3 lipca. Najlepiej pójdź jutro do szkoły. Jeżeli składasz papiery tylko do jednej szkoły to daj oryginał (lepiej na to patrzą przy rekrutacji)

Te wyniki badań też daj odrazu bo oni muszą wiedzieć ,że ten i ten uczeń napewno się nadaje.

Z wyników egzaminów wlicza się z wszystkich testów oprócz języka rozszerzonego. Dodaj do siebie wyniki w procentach, podziel przez 5 i tyle masz punktów.

Opublikowano

Po wbiciu na strone kseon małopolska ( Ci co mieszkają w małoposce wbijali na tą strone )

Twoje osiągnięcia zostały zaakceptowane. Poniżej przedstawiona została informacja o całkowitej liczbie przyznanych Ci punktów do poszczególnych oddziałów wybranych przez Ciebie na liście preferencji. Każdy z oddziałów ma indywidualne zasady punktowania osiągnięć, stąd do każdego z oddziałów możesz otrzymać różną liczbę punktów.

Jeśli wykryjesz jakiekolwiek niezgodności w danych dotyczących Twoich osiągnięć, skontaktuj się ze szkołą, w której składałeś dokumenty poświadczające osiągnięcia. Jeśli wykryjesz niezgodności w uzyskanej liczbie punktów skontaktuj się ze szkołą, w której liczba uzyskanych punktów nie zgadza się z Twoimi przewidywaniami. Pamiętaj jednak, że punktowaniu podlegają jedynie przedmioty wymienione jako obowiązkowe na świadectwie ukończenia gimnazjum. Przedmioty nadobowiązkowe (na przykład niektóre języki obce) nie podlegają punktowaniu.

Ogłoszenie listy zakwalifikowanych do przyjęcia nastąpi w dniu 05-07-2012 o godzinie 13:00. O wynikach dowiesz się logując się na swoje konto, a także będziesz mógł sprawdzić wynik poprzez SMS. Ponadto listy zakwalifikowanych zostaną wywieszone w szkołach.

Następnie kandydaci zakwalifikowani do oddziałów będą potwierdzali wolę podjęcia nauki poprzez złożenie oryginałów świadectw.

Po zakończeniu potwierdzania woli podjęcia nauki w dniu 10-07-2012 o godzinie 12:00 ogłoszone zostaną listy przyjętych oraz lista wolnych miejsc. Od tego momentu kandydaci, którzy nie zostali nigdzie przyjęci będą mogli ubiegać się o przyjęcie na pozostałe wolne miejsca.

W skórcie, jeśli zostałem zakfalifikowany to do 9 lipca muszę donieść oryginalne świadectwo ,wyniki z egzaminów ,2 zdjęcia podpisane i BADANIA , więc nie wiem oczym wy gadacie ;d że do 29 czerwca lub 3 lipca już trzeba złożyć papiery , to by nie miało sensu bo przyniose i papiery a tu patrze, nie dostałem się :D i tutaj mam pytanie, bo kur de ktoś tutaj chodzi do zawodówki i wie czy badania robie u swojego lekarza czy mam iść do sql i prosić o skierowanie ?

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

Tutaj masz skan ulotki którą dostałem jak składałem papiery.

terminyv.jpg

Dobrze, że zauważyłem ten temat, bo bym nie zaniósł tych kopii do szkoły :D

//Zakaz gifów-Dektored

Opublikowano

Hihi, bo Wy macie tak że sami musicie dostarczyć wiadomość o ocenach i o wynikach, ja to wszystko mam elektroniczne a wiadomość jakie oceny i wyniki wprowadzała szkoła ;) więc ja nie muszę zanosić tego.

2e7beb469d579.gif

Specjalista
Opublikowano

Ja jestem na tym kierunku i mieli wyjebane w punkty (Taka szkoła) + chcieli ode mnie oryginały.

1365526782-U231645.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...