Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie KUPNO BRONI

xx18xx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moj problem jest nastepujacy. Zaladowalem sobie nx casch i chcialbym kupic sobie bron lecz gdy wchodze do item shopu to np chcac kupic k1 gold za nx to buy jest na szaro nie da sie kupic nie wiem mzoe wchodzi sie gdzies indziej albo klika sie na cos prosze o szybka pomoc.

Opublikowano

Chłopaki a wiecie o tym że maja bug w item shopie :D Robicie tak dzieci neo :D Ściągacie hacka który posiada opcje premium , dajecie na gold premium i kupujecie pronie za nx :D mowa tu o broniach tych z gry a nie ze strony :D Pozdrawiam Kszaku :D

Opublikowano

Chłopaki a wiecie o tym że maja bug w item shopie :D Robicie tak dzieci neo :D Ściągacie hacka który posiada opcje premium , dajecie na gold premium i kupujecie pronie za nx :D mowa tu o broniach tych z gry a nie ze strony :D Pozdrawiam Kszaku :D

to nie bug tylko hack ..

a jesli chodzi o temat to faktycznie trzeba miec premium ktore bedzie dostepne od 4 lipca, wiec musisz poczekac jeszcze 3 dni ;]

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

to nie bug tylko hack ..

a jesli chodzi o temat to faktycznie trzeba miec premium ktore bedzie dostepne od 4 lipca, wiec musisz poczekac jeszcze 3 dni ;]

skont wiesz ze premki beda za 3 dni

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/663809-nowa-mapa-i-nie-tylko-%3B-04072012/

Dnia 04.07.2012 Zacznie się chapter 4 do tego dojdzie

1. Mapa na zombi 28.Street

2.Będzie event zombie (dostaje się itemy jakie tego nie wiem jest to niespodzianka którą przygotował nexson)

3.Będą nowe Skiny (wyglądy)

4.Będzie już w sprzedaży Premium:)

5.Będą klany (tak dokładnie to nie wiem )

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...