Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zachowuje sie administracja na serwie Tekkita { Mycraft }

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick zbanowanego: KoMaR1911

Nick osoby który wymierzył karę: Nie wiem

Czas zdarzenia: Nie wiem

Powód bana: Chyba za Nuklear generator lecz zgode inzyniera , urzednika miałem

Wytłumaczenie: Prosze SS'Y Pozwolenia Urzednika, Inżyniera

RaysAndLazors dał zezwolenie na nuklear generator [ Inżynier ] Może on to potwierdzić

a o to Screen jak mam zgode od Lukiszonek :http://imageshack.us/f/21/20120624190434.png/ prosze o UNBANA ! bo zgode mam a kolega Luki_pl7 pisał mi że reaktor znikł więc pewnie za to mam bana na 7 dni

Odpisuje administrator : Ilddor

Zgoda miała być na tabliczce, nie na czacie, zgody nie było, a tabliczka z pseudo zgoda została postawiona przez Ciebie samego. O ile dobrze pamiętam jakpok zrobił ss'y.

Odpisuje ja:

ale na ss'ie jest ! Wiec nie wiem o co wam chodzi Lukiszonek napisał wyraźnie "OK" a to jego wina że nie dał tabliczki a Raysa mozecie sie zapytac ! a i mieszka ze mna jeszcze Dyskrazyt wiec jak by cos bylo zle to on by mi dał bana za to a wiedział że mam zezwolenie ! i zmiencie Plugin na EasyBan bo tu nawet nie widac za co ban i od kogo

Odpisuje Jakpok :

Dostałeś bana za samowolne wydawanie zgód na budowę reaktorów.

KLIK - czy jest tu napisane, że inżynier wydaje zgody? Sam zostawiłeś tabliczkę z zatwierdzeniem reaktora w domu austinha i swoim mimo, że tylko Urzędnik może to robić. Ban jest na 7 dni.

Odpisuje ja :

Fajnie ... a wiec to nie moja wina że on nie napisał tabliczki ! Hmm miałem się w niego zamienić aha ok następnym razem Się zmienię w was i będę szukać u was w mózgu a tak Gdzie jest napisane że musi być tabliczka ? Nie ma ... a ss'a mam że mam zgode prosze o unbana 7dni to dużo a ja za pare dni jade ... Prosze ... bo to nie moja wina tylko jego że nie napisał

Art. 1.

1. Zabrania się budowy reaktorów atomowych osobom bądź pozbawionym kontaktu, wsparcia i/lub nadzoru Inżyniera-rzeczoznawcy (dalej nazywany Inżynierem).

2. Zabrania się także budowy reaktorów w celach destrukcyjnych.

dałem mu zgode ( Dyskrazytowi ) na zbudowanie reaktora tylko moją ! a on sobie sam dał !

Jakis gracz pisze :

Pozwólcie, że ja mu to wytłumaczę.

Komar.

Zgoda Urzędnika ma być na tabliczce, nie na czacie. Inżynier ma Ci zbudować ten reaktor, ew. nadzorować lub poinstruować, a na SS-ie nie ma nic napisanego przez Raysa. Poza tym - ban jest na tydzień, więc nie poczekasz długo...

Ale oni to mogą potwierdzić

1. RaysAndLazors Potwierdza

2. Dyskrazyt Potwierdza

3. Lukiszonek potwierdzi ale mam na to SS'A Którego dałem a gdzie pisze że na tabliczkach musi być? Nigdzie a to ich wina że nie dali Nie moja PROSTE

PROSZE O UNBANA Bo aktualnie w co grać nie mam ... i to nie moja wina tylko Rays , Dyskrazyta , Lukiszonka ! a co do Dzialki Dyskrazyta to napisałem ze to jest zgoda Inżyniera ! A NIE ZGODA URZĘDNIKA !

@UP A za tydzień to bede juz w Egipcie

Czy ta administracja tego serwera nie jest Śmieszna ? Dziwią się że graczy nie ma

:)

mca.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...