Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Postac za 6300 "sześć czysta"

SlideShow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2.png

Posiadam: 6300 IP

Zależy mi na: Kimś dosyć wytrzymalym zeby nie skladal sie jak twitch a mial spory dmg

Preferuję: wszystkich, z wyjatkiem Lee sin, nocturne, kog\'maw, vayne, graves, renekton

Ps: chcialbym postac ktora szybko mi sie nie znudzi. Zastanawialem sie nad postaciami: fizz, riven, ahri(dobry escape), vladimir ale piszcie tez swoje propozycje

Opublikowano

Polecam Vladka

Długo wytrzyma na linii dzięki Q

Brak many czy energii skille opierają sie na zabieraniu zdrowia

znakomity espace (kałuża)

Jak na maga spora ilość hp

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Bierz Rivenke, dość ładny dmg, dobry system escape w razie czego, ogólnie duży dmg + wytrzymała postać.

Opublikowano

Ja Riven Ci nie polecam, nuddaaa ;< Moim zdaniem, jednak wypróbuj na PBE.

Postać tańsza, jednak na prawdę fajna - Irelia. ;) Skill W - przywraca HP za każdego hita + większe dmg. Q doskok, jeśli zabijesz cel, automatycznie się odnawia skill. E Slow 60%, jeśli przeciwnik ma więcej (procentowo) hp niż Ty, to ogłusza go. Świetny passyw, który skraca czas działania negatywnych efektów typu ogłuszenie, slow itd (Zależne od ilości przeciwników, im więcej ich tym większy %). Ulti - rzucanie sztyletami, fajne do dobijania, przywraca HP, DMG całkiem niezłe. Polecam ją, tańsza, a zabawić się nią można. BTW. to offtank.

Co do Ezza to niezła postać, dobre DMG, dystans, sys ucieczki, global ulti, możliwość rozwoju pod ap i ad, jednak lekko papierowy. Myślę, że na początek spróbuj Irelię. Proponuje wypróbować obie postaci na PBE ;).

Opublikowano

polecam ci Riven - gralem nia tylko raz ale bardzo mi sie spodobala szczegolnie skill z Q x3 =)

Opublikowano

Nie żebym chciał Ci popsuć marzenia ale nie patrz na cenę postaci bo to nie ma większego znaczenia . Nie raz jest tak ze postacie za 450 biją postacie za 6300 także ... wiem , że kusi bo fajnie jest mieć postać za 6300 ale mowie ci z własnego doświadczenia , że nie warto patrzyć na cenę , a na to jak się tym gra i czy tobie się ona podoba . (testy postaci możesz zrobić na Becie Lola ewentualnie podpatrzeć na Yt :> )

WKS Śląsk Wrocław

<3 <3

Opublikowano

Za 6300? Myślę że ezreal to to czego ci trzeba bracie ^^. Sam go mam i nie żałuję wogóle że go kupiłem, postać pod ad ma potężne obrażenia z q przy małym cd, świetny mechanizm ucieczki z blinka oraz ulti z zasięgiem globalnym.

Moim zdaniem ezreal to obecnie najlepszy ad carry ^^.

Chyba żadna postać nie potrafi osiągnąć takich obrażeń w early game jak on :).

"Pieniądz podzielił nas a i tak wszystko zabierze czas ,

A kiedy tak przemijamy biegnąc ulicami miast ,

Zbyt często zapominamy kim jesteśmy w sieci kłamstw patrz jak czas nam zmienił twarz..."

28b57ffc8efa4e3a8997aca7a751a378.0.gif

cb832ac44f4d489d9edf5681841b0baf.0.gif

"A ty człowieku lepiej kurna pomyśl

Ile w realu mógłbyś dobrego zrobić

Tylko siedzisz przed kompem nudzisz i narzekasz

Chcesz w życiu być zerem proszę bardzo czas ucieka"

Opublikowano

@Gandalf133

Najlepszy ad carry bo ma pulsefire który jest gównem?

Największy dmg w early game? Taric + Graves i pada jak szmata

@Topic.

Lubisz grać na bocie? bierz ezreala

Lubisz grać na midzie topie? Bierz Fizza

errorforlife.jpg

Sygnatura oraz avatar stworzone przez @xamizo

Opublikowano

Bierz Ezreala. Dobry dmg i wgl łątwo się ucieka.. Mnie dzisiaj wkurw*ł bo uciekł do smoka, dałem flasha, biłem go chwilke a potem znowu uciekł przez txt -.-

Do tego ulti przydaje się w TFach jak dobrze je rzucisz : ) Tylko go nie rób pod AP.

Jak nie Ezreala to bierz Fizza, Vlada Ci nie polecam gdyż jest po prostu słaby w late.

@UP.

Dlaczego ? To że na twoim elo hell wysyłają Fizza na mida i ma staty 0/5 to nie znaczy że jest źle. Najlepszy Fizz w Polsce gra na midzie. Obecnie obserwowałem jego grę i zjada morganę, veigara, karthusa bez większych problemów.

Opublikowano

Fizz lub ezreal nimi sie nie znudzisz ladne combo i wgl

@UP

wkurwiaja mnie ludzie co wysylaja fizza na mida -_-

eee? długo grałem fizzem i nigdy nie poszedłem nim na inna linie niz na mida, ponieważ tam robi totalny rozjeb

tylko powiem ci tyle że postacie za 6300 bardzo szybko się nudzą :P

najmniej nudna postać z wszystkich za 6300 to lulu, można nią grać na każdej lini, bot,jungle,supp,mid,top

nautilius też nie jest zbyt nudny na mida albo na jungle

Opublikowano

A może tak brand ? Moim zdaniem fajny champ. Co prawda troszke go bedziesz ogarniał ale jak już to zrobisz to jest postrach :D A wogóle na 3 lvl dostaje sie 400 rp. Dokupiłbyś sobie za 14 zł i jakbyś zdecydował sie na Branda to za 487 ( coś koło tego) RP go kupisz i np. jeszcze jedna postać za 6300 :P Takie moje zdanie :D

Sadzić, Palić, Zalegalizować !!

Opublikowano

A może tak brand ? Moim zdaniem fajny champ. Co prawda troszke go bedziesz ogarniał ale jak już to zrobisz to jest postrach :D A wogóle na 3 lvl dostaje sie 400 rp. Dokupiłbyś sobie za 14 zł i jakbyś zdecydował sie na Branda to za 487 ( coś koło tego) RP go kupisz i np. jeszcze jedna postać za 6300 :P Takie moje zdanie :D

Za RP nie kupuj postaci, tylko skiny. Po prostu się nie opłaca, chyba że są jakieś promocje.

Brand jest bardzo papierowaty i focusowany więc nie bardzo Ci go polecam : )

Opublikowano

Zmieniam zdanie na temat Riven ! ;d Tzn może nie jest najciekawszą postacią, ale jeśli się ją ogarnie to potrafi koksić :D Troche staje się nudna po 2/3 tygodniach, ale spoko :). Tylko nauczyć się nią grać - wykorzystywać passyw i kombo :D

Opublikowano

Z podanych Ahri jest dobra.Escape ma dobry ,przepier*olisz się przez każdą ścianę :D Damage zły nie jest ,fajne combo + nikt Ci nie ucieknie z powodu R+E+R+R .

Polecę też Vladka.Heal z Q ,untargetable (W) , spam z E (AoE) i fajne AoE ulti.Tankowaty i dobry na solo top/mid.

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

Kup ahri. Jeden z lepszych ap carry.

Taunt, dobry dmg z Q i E, mobilna, łatwo się gankuje inne linie. Polecam.

Opublikowano

Bierz ahri ma tounta dobry dmg i harras z q niezly ap dmg z e oraz op cc system z ulta

Niestety trzeba troche wprawy bo wszystkie jej skille to skillshoty

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Czemu wysylacie Fizza na mida skoro on bije z reki ??? a tam wedlug mnie tylko bije sie miniony i trzyma linie az bot i top zniszcza wierze.

Fizz to jest typowy midder, który kontruje też dużo champów.Kassadin bije z ręki a też jest midderem ,jednym z lepszych ,więc nie wiem o co chodzi.

@topic

Kup sobie Ahri ,moge podesłać builda ^_^ argumenty były wymienione wyżej.

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...