Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] Dead Island mega problem

MIchu136

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam , otoz mam ogromny problem z gra Dead island . Dzisiaj rano o godzinie 04:00 skonczylem gre w Dead island , zamknalem i poszedlem spac . Bylem na 10 Etapie gry a dokladniej w dzungli , robilem misje w ktorej musialem przywiesc skrzynki z ammo pewnemu ziomkowi . Przed chwila chcialem dokonczyc misje i normalnie uruchomilem gre . Niby wszystko fajnie , laduje sie gra w dzungli i po wbiciu do gry odrazu dziwna rzecz , klawisze pozmieniane , zaraz zauwazylem ze nie mam zadnych misji i nie pokazuje mi co mam robic , przy rozbitych autach rozniez nie bylo przeciwnikow . Pomyslalem ze wlacze od nowa i tak zrobilem . No i gra zaczela sie od nowa w hotelu "Prolog" . Mialem ten sam lv i te same bronie . Skonczylem tego prologa to i bronie mi zniknely . I oto moj problem . Gra zaczela sie od nowa , a bylem juz na 10 etapie . Wiecie co robic ? Czy wgl da sie cofnac abym bylo spowrotem w dzungli ?? . Sry za taka dlugo rozpiske ale chcialem dokladnie problem rozpisac . Prosze o pomoc , odwdziecze sie .

mpcforum4everblue.jpg
Opublikowano

Hmm, bardzo dziwny problem. Czytałem trochę o tym, ale jakieś wartościowej informacji nie znalazłem. Chyba już nie da nić się zrobić. Save się zjebały i tyle :(

Instalowałeś jakieś patche? Być może one to spowodowały. :)

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

nic nie instalowalem , poprostu poszedlem spac , wstaje a tu takie cos ;o . Naprawde nie da sie nic zrobic ?? Teraz na tym save na poczatku jestem , mam swoj 21 lv , nie mam zadnej broni oprocz wiosla i musze przechodzic od nowa i walczycc z szwedaczami co maja odrazu po 20 lv ; o

mpcforum4everblue.jpg
Opublikowano

Czytałem o tym bugu i wynika on prawdopodobnie z tego, że miałeś zaśmiecony ekwipunek.

Moim zdaniem najlepiej byłoby poszukać jakiegoś save, albo zagrać od początku

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...