Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy gra już wyszła / Jak zagrać?

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak ,będzie oparta na modelu F2P (mikropłatności).

Jest w fazie zamkniętej bety. Na steamie w sklepie zgłaszamy się do bety wykonując krótką ankietę ...i czekamy na gifta.

1331059428-U215643.gif

Opublikowano

Poprzez wejście na stronę Doty możesz kliknąć Sign Up for a Free Dota2 Invite, wypełnić ankietę i dostajesz gift na bete.

Gra będzie F2P na steam'ie.

Opublikowano

Będzie model F2P(kupowanie bajerów do postaci typu skórki do LoLa). Ja nie wiem skąd dostałem Dotę 2 + CS:GO na moje konto steam.

Opublikowano

A będzie to już niezależna gra, czy kolejna mapa do Warcrafta która trzeba wkleić do odpowiedniego folderu?

Opublikowano

Nie, to nie będzie mapa, gryfek to byłby wielki niewypał jak na te czasy, gdyż Warcraft jest już nieżywy.

Można dostać klucz przez steam, tak jak panowie wyżej to już wytłumaczyli, jednak jest bardzo ciężko by coś takiego dostać.

Najprawdopodobniej gra będzie wydana w trzecim kwartale tego roku.

Opublikowano

Były informacje,że gra na pewno nie będzie posiadała abonamentu.Wystarczy,że się ją kupi i możemy grać całkowicie za darmo.Lecz valve chcę troszkę zarobić jak każdy,zostały dodane stroje, sety i inne które można kupić za euro jak i można wygrać grając.Po prawie każdej mapie dostajemy losowy item jedną rzecz z ubioru lub skrzynkę,z której może wypaść kawałek rzadkiego setu.Skrzynki można otworzyć za pomocą kluczy które sprzedaje Valve za około 4 Euro (nie pamiętam dokładnie).

logo1.png
Opublikowano

@UP w tf2 nie ma samych czapek :D

No coś takiego.Pewnie już sporo osób sprzedaje na allegro te rzadki itemy ze skrzynek lub całe sety.

logo1.png
Opublikowano

@UP w święta było tego rozdawane multum.Prawie każdy to chciał to miał.Teraz to jedynie Dota invite na allegro za 30 zł około lub szczęście w konkursach na steamie.

Nieraz są rozdawane na różnych forach doty 2.Było takie coś,że pisało się post i automat losował ludzi którzy dostaną keya około 100 osób dziennie wygrywało.

logo1.png
Legenda
Opublikowano

To nie będzie jak TF2 "płać aby wygrać". W sklepie będzie można tylko kupić ubiór do swojej postaci. Gra jak obstawiają bukmacherzy wyjdzie do końca 2012r.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

@UP co ty piszesz ahahha :D

TF2 płać aby wygrać dlaczego tam są tylko stroje które tylko ulepszają wygląd a nie jakąś szybkość czy co.

Bronie tak samo można zdobyć grając.A nie kupując jak i strój.

Gra wyjdzie pod koniec wakacji.

logo1.png
Legenda
Opublikowano

@2up

Źle mnie zrozumiałeś. W TF2 masz przedmioty, które np zwiększają twój dmg, a w Docie to tylko przedmioty poruszą naszą kosmetykę postaci. Możliwe, że źle zrozumieliśmy się.

@up

Obie firmy doszły do porozumienia i grę wyda firma Valve.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

OMG.

Dota valve i blizzardu to zupełnie 2 inne gry.

Ta od Valve to MOBA ,a ta druga to zmieniła nazwę na

Blizzard All-Stars . Firmy doszły do porozumienia.

Podkreślam TO INNE GRY .

1331059428-U215643.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Sorry że zupełnie odkopuje ale nie będę tworzył nowego tematu, bo musiałbym stworzyć temat prawie identyczny.

Mianowicie jak daje na to sign up, zbiera mi z kompa informacje, po czym piszę mi coś że jak kliknę zakończ otworzy mi przeglądarke i tam będę musiał dokończyć ankietę, sęk w tym że nie otwiera mi żadnej przeglądarki i nie mogę tego dokończyć ;/ to jest jakiś bug czy ja mam coś z kompem?

Zabici wrogowie lubią się rozerwać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...