Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

grafika i czcionka

Gość dordo12

Rekomendowane odpowiedzi

Gość dordo12
Opublikowano

hi, po patchu który ostatnio prowadzili wszystko w lolu zmieniło mi się na gorsze. fpsow miałem zawsze 150-200 nawet a tera mi skacze 60-110, na tych samych ustawieniach. czcionka wczesniej była ładna i wyraźna a teraz jest jakaś masakra, gram w full hd a wygląda jak bym grał na rozdziałce 1280x800... ma ktoś może ten sam problem? mam najnowsze stery do karty graf.

Gość dordo12
Opublikowano

da fuk? po co mam czyscic kompa ccleanerem skoro to oni mają jakieś problemy z grafiką? mój komputer jest czysty jak łza. pozatym już to robiłem i dalej to samo.

pozatym dostepny mam jedynie panel sterowania nvidia, ale to raczej nic nie zmieni bo wczesniej grafa była ok... z tymi ustawieniami

hxpq.jpg

Opublikowano

Dziwne, ja tak miałem lecz jak był next pacz nagle mi to znikło. To raczej wina riotu, a nie twoja. Czekaj.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Witaj! Wszystkie błędy, w grafice są spowodowane Riot'em. On wprowadził inną czcionkę itp. Musisz czekać, z biegiem czasu powinni to naprawić.

*Chciałbym, abyś przeczytał to co niżej:

(: .ćyż usnes am eiN

Opublikowano

Z tego co wiem dużo osób narzeka na tego patcha, za to ja mam pierdolone lagi.... w najmniej oczekiwanych momentach ;)

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...