Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Porady] dla n00ba

LowPointer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1 raz gram w grę tego typu i nie idzie mi zbyt dobrze więc pytam o rady jakieś.Przed chwilą rozegrałem 1 mecz i miałem staty 5-13.Poza kilkoma radami mam kilka pytań.Jak wybrać postać jak się włącza mecz czy to jest losowe?W grze jest gold co się za to kupuje i gdzie.Wbiłem 20lvl w meczu będę mieć na tej postaci w każdym meczu 20 czy od nowa 1 ?

Opublikowano

W każdym meczu startujesz od nowa z 1 lv, co do pickowania to nie jest to losowe, po prostu wybierasz postać poprzez kliknięcie na jego ikonę, a potem Lock In.

Co do statów to żeby nie były tragiczne staraj się nie wchodzić w większe team fighty, kiedy wiesz, że nic dużego nie zrobisz, możesz również wybrać opcje Auto Skill Lv Up i Auto Item, dzięki temu system będzie kupował itemki za ciebie, które nadają się na postać oraz rozdawał skille. Co do golda to jest to Favor, dostaje się go za lv up w ilości 1k, a jeżeli chodzi o fazę gry to tak dostaje się go automatycznie i za zabijanie wrogich potworów, chociaż kiedy bot zabije drugiego bota to i tak dostajesz golda tylko, że mniej.

Opublikowano

1. Postacie są do wyboru, w każdym meczu jest 5 postaci, kto pierwszy ten lepszy. Musisz szybko wybierać, bo zostawią Ci najgorszą :P

2. Gold - kupuje się za to itemki do postaci, każda postać wymaga czegoś innego. Gdy chcesz zobaczyć jakie eq mają inne postacie to klikasz "TAB" a następnie w tabeli postaci są itemy.

3. Nie, lvl w 1 rozgrywce się nie liczy, będziesz musiał expić od nowa przy następnym meczu.

btw. itemki kupuje się tam gdzie się respisz na początku mapy.

Za Golda w rozgrywce kupuje się itemy.

A za Golda ogólnie w grze czyli "Favor" kupuje się postacie, skiny itp :)

Jak jesteś newbie to zaznacz sobie opcje, "Auto Skill Lv Up" i "Auto Item" ten system będzie Ci sam dodawał skille i kupował itemy dostosowane do twojej postaci. :)

1356721310-U739101.png

Opublikowano

1. Postacie są do wyboru, w każdym meczu jest 5 postaci, kto pierwszy ten lepszy. Musisz szybko wybierać, bo zostawią Ci najgorszą :P

2. Gold - kupuje się za to itemki do postaci, każda postać wymaga czegoś innego. Gdy chcesz zobaczyć jakie eq mają inne postacie to klikasz "TAB" a następnie w tabeli postaci są itemy.

3. Nie, lvl w 1 rozgrywce się nie liczy, będziesz musiał expić od nowa przy następnym meczu.

btw. itemki kupuje się tam gdzie się respisz na początku mapy.

Za Golda w rozgrywce kupuje się itemy.

A za Golda ogólnie w grze czyli "Favor" kupuje się postacie, skiny itp :)

Jak jesteś newbie to zaznacz sobie opcje, "Auto Skill Lv Up" i "Auto Item" ten system będzie Ci sam dodawał skille i kupował itemy dostosowane do twojej postaci. :)

A gdzie masz to auto skill lv up i auto item?

A i jest w tej grze coś takiego jak ranking staty K:D itp?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...