Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapraszam Do Ogladania Skandalu Na Serwerze

KnurczakPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gralem Na Serwerze Serwer Wydaje Sie Spoko Lecz Jak Sie wejdzie to co innego mowia ze serwer pro itp ale jak wbilem to bede pisac minusy

- Administracja rozdaje itemy znajomym

- ma multi konto i sobie daje itemy

- wlasciciel maczek007 oszukuje z Kontem Vip niby kosztuje 4.98 czy jakos tak a naprawde kosztuje 17 cos kolega kupil i oszukali go

- moderatorzy i administracj nie szanuja graczy

-wracajac do vip to darmowego vip maja Oski2205 Danio < Lizusy Takie i postacie adminow

- bardzo duze lagi

- to nie sprawiedliwe ze vip ma lwc i pierwszenstwo kazdy vip wejdzie i np podaczas walki wywali kogos a lwc to bezsens ..

nie radze grac na serwerze uswiadomilem to na przykladach

Ip Serwera : 188.165.239.91.25037

Z Checia Kazdemu powiem Prawde o tym serwerze jak to ludzie wykorzystuja innych z Tym Trzeba Skonczyc

Maczek007 I co ze mam Ban Mam znajomych co tam wchodza i nie wiesz ktorzy to i nie jeden potwierdzi ze jedna gildia ma 1 skrzynie blokow diaxowych itp niestety prawda Sergio byl u was i sam mowil ze widzial tyle diaxow i ulepszone itemy i wszystko

Maczek007 Multi Konto na mpc ? jakie korzystam tylko z tego konta ale ok ...

Opublikowano

Maczek007 Zaraz bedziesz sie bronil pewnie wiec jeszcze dodam ze u mnie na serwerze byl byly twoj technik i sam potwierdzil ze gildie maja 1 skrzynie blokow diaxowych itp ja nie musze byc na serwie zeby wiedziec co sie dzieje a najwiekszym zerem okazales sie jak reklamujesz serwer swoj na innych tak to zachowuja sie zwykle dzieci ... jak zaczynasz to ja skoncze :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...