Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy warto zrobić ?

desher

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć , takie pytanko , robie forum o grach , i nie wiem czy zrobić jako główną stronke system newsów i pod katalog forum , czy tylko forum?

/zakaz handlu

Opublikowano

IhaHACX , wypier***aj? nic nie wnosisz do tematu.. jak masz spamić to lepiej wyjdź..

/zakaz handlu

Opublikowano

Jesli chodzi o forum to dobra sprawa :) Tez kiedys myslalem o tym :)

Jesli na poczatek zrobisz dla znajomych a potem rozbujasz sprawe to moze byc calkiem fajnie :)

ladnadziewczynazeslucha.jpg

jeśli pomogłem lub doradziłem daj + a będę wdzięczny ;)

Opublikowano

Najlepjej daj forum tak forum.nazwa_twojej_stony.pl

Ale jeśli newsy nie będą częste to daj samo forum.

i dodatkowo pytasz sie na ów forum o grach ? myslisz ze zrobisz konkureencję jakąś? kpisz.

Zrobić nie zrobi ale skoro nie dał linku ani nazwy to pisać ma prawo.

Jeżeli strona już jest to podeślij mi link na PW chciałbym zobaczyć czy to kolejne słabe forum czy faktycznie coś dobrego.

Opublikowano

Pomysl sam w sobie jest dobry, jednak zeby go zrealizowac i postawic z tego nawet zamek nieporownywalny z imperium MPCforum to trzeba sie napracowac. Dobra reklama nie wystarczy, juz od zaraz powinienes miec jakis typkow ktorzy beda zagladac na to forum codziennie, zakladac tematy, pisac poradniki itd. zeby to zachecilo ludzi do rejestracij. Na opuszczony cmentarz rzadko kto chodzi :) (Tylko ci dziwni <_< ).

Wrazie czegos, mozesz pisac do mnie na PW moge sie zajac pisaniem poradnikow na pare tematow :)

Pozdrawiam.

61093c6efb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...