Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft.net - Płatność

Crasher001

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. :)

Mam pytanie czy jest konieczność płacenia w EURO ?

Wybierając opcje Przelewy24.pl, następnie przekierowuje mnie do danego banku który wybiorę.

Ostatnio pojawiła mi się opcja do zapłacenia: ok. 87 zł. Pytanie czy mogę zapłacić jakąś opcją w PLN ? Nie chcę za bardzo się bawić w wymiany walut.

Jeśli już ostatecznie nie będzie żadnej opcji na zapłacenie w PLN to gdzie tam znajduje się opcja płatności przez: PaySafeCard ?

E9mwj60.png
Opublikowano

Witaj! Na stronie oficjalnej Minecrafta (Minecraft.net) cięzko zapłacić w PLN. Ja polecam kupowanie gier na innych stronach. Zaufana, i polecana przezemnie strona:

http://kontagier.pl/.../minecraft.html

Może przepłacasz o kilka złotych, ale masz stu-procentową pewność transakcji. Gra przychodzi na e-mail w ciągu MAX 10 MINUT !

*Mam nadzieje, że pomogłem. Chciałbym, abyś przeczytał to co poniżej:

(: .ćyż usnes am eiN

Opublikowano

Ja polecam keye na allegro, które są powyżej 30zł - takie konta miej więcej 70% mogą działać, jeżeli nie chcesz się bawić własnie w takie inne

zabawiarki, które potrafią dać konto a po tygodniu brak kasy i brak konta.

OndteAw.png

Opublikowano

Ja kupowalem na minecraft.net przez dotpay. Wybrałem tam swój bank (ipko) i przelew doszedł w niespełna minutę. Zapłaciłem około 88 zł.

Pozdrawiam, jjabloss

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...