Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem]Pandoramt2-Problem z uruchomieniem

anna1720

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Gdy uruchamiam metina(pandoramt2) to wyskakuje mi coś takiego: sory, Your system does not support 3D graphics, please check your hardware and system configereration then try againsory, Your system does not support 3D graphics, please check your hardware and system configereration then try again

Wczoraj sobie jeszcze normalnie grałem z kumplem.Dziś weszłem na metka i tu Booom taki problem z nikąt.Prosze o jak najszybszą pomoc.

Nagrodze najlepszą odpowiedź plusikiem...

Mój komputer to:Asus X53Z

Windows 7 64bit

PZDR

J Ć

E A Heiterów,policje i konfidentów!!!

B

Opublikowano

Nie masz włączonej obsługi 3D. Zainstaluj najnowsze sterowniki do karty graficznej.

PS. Ref co 24h ^_^

Kezzas_eune_99_5_nozg.png

"Zbuduj ze mną lepszą przyszłość"

Opublikowano

Nie masz włączonej obsługi 3D. Zainstaluj najnowsze sterowniki do karty graficznej.

PS. Ref co 24h ^_^

Z kąd mam to pobrać? Jeszcze na forum jednym czytałem żebym zauktalizował karte(standardowa karta graficzna VGA) Zrobiłem to.Ale dalej nie działa :/

Z kąd mam to pobrać? Będe wdzięczny za pomoc.

A i jeszcze jedno.Wpisałem do urucham dxdiag weszłem w ekran.Popatrzyłem na dół i pisze mi:

Direct 3D:Niedostępne

Help!!

J Ć

B

Opublikowano

zainstaluj sterowniki do swojej karty graficznej

Z kąd mam to wziąść :D?

J Ć

B

Opublikowano

A nie ma nowszego directa? a co myslisz że jak to pobiore to bdz działać metek :)?

pobierz DirectX 9.0 ; )

Wujek google pomoże Ci to znaleść ;)

Nie działą mi :)

J Ć

B

Opublikowano
a co myslisz że jak to pobiore to bdz działać metek

Miałem tak ;) I mi działa...

Nie wiem... hmmm pozamykaj niepotrzebne procesy, może jakiś sterownik zżera Ci za dużo procka ;)

Opublikowano

Robie to na czystym kompie.Nie mam nic włączonego.A i jeszcze jedno czy to musi być dirext9.0 czy może byc nowszy? bo aj pobrałem 11.0 ;)

J Ć

B

Opublikowano

podaj nazwe twojej karty graficznej i dopisz sterownik graficzny 3d pobierz w google znajdziesz zainstalujesz i będzie chulać

aha i bym zapomniał ściągnij sobie norton 2012 internet seciurity i przeskanuj laptopa bo może masz wirusy i ci sterowniki wyżarły jak mi kiedyś jak antywirusa nie miałem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...