Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

nauka robienia kuli

raxso123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w opisie pokaże wam

filmik w którym nauczę was

jak się robi taką kule.

Licze na łapki

Opublikowano

W dzisiejszych czasach istnieje coś takiego jak World Edit, oraz SPC. Wystarczy wpisać : /br sphere goldblock 10 , kliknąć prawym gdziekolwiek i mamy ten sam efekt w kilka sekund. Po co marnować czas na budowanie?

Opublikowano

Spoko, chociaż ja bym użył spc :) Można sobie ustawić żeby brał przedmioty z ekwipunku i wstukać komende - no ale nie ma to jak mieć satysfakcje z tego że się zrobi samemu.

@up

tia większosć osób gra bez cheatów - a czemu on to robi na creative ?

Opublikowano

Pomyślcie zanim coś napiszecie. Czy ktoś, kto gra na surwiwalu z pół roku, na jednym świecie, nigdy nie cheatował, i zbierał wszystkie materiały, to czy ten ktoś użył by komendy //hsphere ? Tu chodzi o satysfakcję z budowania, jaka jest satysfakcja jeśli użyjemy 1 komendy i wszystko nam się zbuduje samo? Wideo Tut bardzo przydatny, aczkolwiek mógłbyś go wkleić bezpośrednio w temat. Lajk

Game Over

Opublikowano

Pomyślcie zanim coś napiszecie. Czy ktoś, kto gra na surwiwalu z pół roku, na jednym świecie, nigdy nie cheatował, i zbierał wszystkie materiały, to czy ten ktoś użył by komendy //hsphere ? Tu chodzi o satysfakcję z budowania, jaka jest satysfakcja jeśli użyjemy 1 komendy i wszystko nam się zbuduje samo? Wideo Tut bardzo przydatny, aczkolwiek mógłbyś go wkleić bezpośrednio w temat. Lajk

tak ale przecież ktoś może to zrobić z cobblestone czyż nieprawdaż?

Opublikowano

Nie spodziewałem się takiego efektu. Myślałem, że to będzie jakaś kuleczka, a tu zaskoczenie film trwa 35min.

Pewnie większość z nas pominęła 3/4 filmu. Może było dostrzec kilka błędów, ale już się nie czepiam.

Mogłeś zamiast odgłosu stawiania klocków dać muzyczkę.

---

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

World Edit - Edytor Świata. Sama nazwa mówi nam, że za pomocą pluginu, programu (w tym przypadku MCEdit) bądź SPC (Single Player Commands) można edytować nasz świat.

@2xUp

Ja znam Skrillex - Megamix ...

Utwór trwa 37 min...

@topic

Komuś się napewno to przyda ;p Dostaniesz Like it! za twoje męki.

67qtMtN.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...