Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem]2500 GOLD- Bonus

Kemis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Przyszła mi wiadomość na emaila w którym dostałem 2500 golda, czytałem dalej tą wiadomość lecz nie wiem jak tą nagrodę odebrać. Mógłby ktoś to objaśnić?

Opublikowano

You may be aware that GamersFirst has ended its service of War Rock as of May 31, 2012.

Since your GamersFirst account shows prior War Rock activity, we are contacting you to inform you of the status of any remaining G1 credits in your account, as well as a one-time War Rock experience reward you can receive when you sign up for War Inc. (a brand new Battlefield FPS) through GamersFirst (tutaj jakiś link do strony www) direct link to download

When you follow the above link, as a former War Rock player and account holder you will receive: 1,000 Gold Credits (this applies only to account name: (tutaj nazwa mojego konta). Click here to check out all your rewards

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...