Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[szukam] Budowa mapki-anno

ziomusCZW

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam małe pytanie , otóż jest ktoś w stanie wykonać lub pomóc przy budowie mapki do serwera którego tworze ? Może go trochę opiszę , na pewno wszyscy z was słyszeli o grze "anno" a ja tą grę chcę przenieść na minecraft. Potrzebuję mapki z 1 OGROMNĄ wyspą ( bardzo duża ) , około 40 dużych wysp( 200x200 kratek lub troszkę mniejsze ), 15 małych (80x80 kratek lub większe ) , co jakiś kawałek mini wyspa ( 10x10 ). Za pomoc oferuję jakąś rangę na serwerze ( mod/architekt) , lub jeśli nie interesuję Cię ranga napisz dogadamy się. Proszę o kontakt tylko konkretne osoby , dodam iż że jestem technikiem na portalu minecraft.pl , i liczę na poważne propozycję. Mam maszynę pod serwer ( na początek 3 GB ramu wystarczy, następnie zwiększę przy dużej "popularności" serwera. Kontakt ze mną :

-GG:25739664 ( online 24/7)

-tutaj w temacie

Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi - ziomusCZW

Opublikowano

Mam wlasnego serwa a moge ci pomoc ale nw czy bede mial czas po 2 jest cos takiego jak magiczna rozdzkaq i nia mozesz zbudowac sb wyspy

Hmm mogę użyć Voxel Sniper lub WE , lecz za bardzo nie mam czasu dlatego proszę o pomoc , robię serwer jakiego nigdy nie było , gdyż lubię być oryginalny chce ktoś dowiedzieć się więcej ? GG lub skype.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...