Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]LAGI MW2 MULTIPLAYER

rulesteam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zmien wszystkie ustawienia graficzne na najmniejsze , oraz powiedz jaki masz Internet?

Dafuq ?

Budowniczy
Opublikowano

Witam mam problem mam lagi w mw2 multi i wiem ze jest jakis config bo kiedy mialem i nie mialem wtedy lagow pomocy dacie tego configa !

Sprawdź jaki masz ping,jeśli masz 3-2 kreski to sprawdź ile masz fps jeśli poniżej 60-45 zmień ustawienia na low
Opublikowano

net to mam z 8mb a słaby komp na minimalnych mi chodzi 1,5gb ram procek 2 rdzeniowy 3,4 karta 256mb 32bity i mozecie podac mi na allegro dobrego kompa bo zakupuje a nie znam sie za bardzo :D

Opublikowano

net to mam z 8mb a słaby komp na minimalnych mi chodzi 1,5gb ram procek 2 rdzeniowy 3,4 karta 256mb 32bity i mozecie podac mi na allegro dobrego kompa bo zakupuje a nie znam sie za bardzo :D

Tu nie chodzi o prędkość internetu, a o jego jakość. Sprawdź na jakimś pingteście czy wszystko jest ok. Komputera na allegro nie kupuj bo wiele przepłacisz. Lepiej złozyć samemu.

fjlw0o.jpg

Budowniczy
Opublikowano

Na allegro kompa nie kupuj. Sam teraz kupiłem komputer i mówię ci przejdź się do jakiegoś sklepu dobierz sprzęt popytaj na forach i oni ci złożą od potrzeb.
Opublikowano

Użyj game boostera , napewno będzierz miał więcej fps ,

do ile pln szukasz kompa? (polecam ci sam składać , nigdy nie kupuj w sklepach gotowca)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...