Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pomoc]Koniec 5th slot, Winchester został

COR72Z

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam pewien problem. Była chyba jakaś promocja etc i miałem przez jakiś czas 5th slot. Kupiłem na stronce Winchestera całkiem niedawno i teraz zonk. Skończył mi się 5th slot, Winchester został na 27dni zamrożony. Czas leci, używać go nie mogę. Co mógłbym zrobić ? 5th slotu kupić nie mogę bo nei mam premki, premki kupić nie mogę bo na razie nie ma. "Sprzedać" Winchestera chyba też nie ma możliwości i odzyskania jakoś kasy? Więc pozostaje mi tylko jakiś cheat ? Jakieś propozycje, cokolwiek ? Dzięki z góry

Opublikowano

musisz pobrać injector z tego spisu (polecam nr 19 ) ;)

http://www.mpcforum.pl/topic/243428-spis-wszystkich-dziaajcych-injectorw/

robisz nowy folder i tam wrzucasz injector i dll

potem nazwę injectora zmieniasz na taka sama jak pliku dll

np

hack.dll

hack.exe

jak masz win 7/vista odpalasz hacka (injector ) jako administrator potem odpalasz wr i cieszysz się gra ;)

Opublikowano

Dziękuję bardzo :)

Mam tylko jeszcze 2 pytania. Rozumiem że przed każdym włączeniem WR muszę odpalić ten plik .exe ?

Czy to normalne że mam błąd graficzny i ammo boxy, flashe itd pokazują mi się jako "zablokowane" ale w rzeczywistości mogę ich używać? Mogę ich normalnie używać i zastanawiam się czy zablokowanie na grafice to norma :) Czysta ciekawość

e1:

W zasadzie ten błąd wizualny jednak czasami przeszkadza. Mam wykupione change 6th slot. Niestety nie mogę teraz nic w grze zrobić bo mam jakby "zablokowane" i musze operować tylko tymi 2 sprzętami jakie wybrałem w item shopie. Np dla Engineera mam ammo, m14 i flash operować mogę tylko dwoma które wybiore w item shopie. W czasie gry nie mogę sobie zmienić

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...