Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

failed to verify username blow.craftbox.pl

pokiskis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oznacza to, że ten serwer jest tylko dla graczy mających konta premium, ty nie masz i dlatego nie możesz wejść.

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Niestety nie zagrasz administracja serwera ustawiła w ustawieniach serwera że serwer jest dostępny dla posiadaczy konta premium czyli (Giftcode).

Opublikowano

Niestety nie zagrasz administracja serwera ustawiła w ustawieniach serwera że serwer jest dostępny dla posiadaczy konta premium czyli (Giftcode).

Na stronce jest napisane, że można wejść bez nonpremium, a szkoda, że jeszcze tego nie zrobł. Pograłbym.

Polecam czytać posty. A nie pisze czegoś na ich forum?.

1340299139473443.png

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mam ten sam problem chce wejsc na serwer Sheo i mi wyskakuje Failed to verify username! Co mam zrobić?? Prosze o odpowiedź!! A tak to wygląda: post-754960-0-63581800-1350394456_thumb.jpg

Opublikowano

Żeby zagrać na serwerze sheo MUSISZ mieć konto premium. Tyle, żaden mineshafter czy coś innego ci nie pomoże.

logo8.png

Niedługo...

Opublikowano

Dokładnie, Mineshafter to tylko sposób logowania dla graczy bez kupionego premium.

Możesz go pobrać tutaj:

http://mineshafter.appspot.com/

Na serwerach obu panów trzeba mieć wykupiony gift code.

tumblr_static_2zxpp8w2q604o80sswoo84s84.

Opublikowano

Ehm....no to szkoda a podacie serwer typu tego co ten właśnie Sheo albo jakiś swój.

Jesli cos to moj nick Minecraft: MrMinecraftMcPL

Pozdro ;)

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

ejwuerhjreuielfofgoihdkfgihgfnhureorioujughrtuedjfplk9riyhekhiugruejuueghdehfuyrehhyugcfdiohjedklewiewkowieje rttttttyuyrkrejghjfhjdfnfhhfgbdfkdfkiojufirhtrkg oiffkomkpfmgopklo,bv.;b[f;glhpolgf'glp'okhh.j;';.,l;n,klkmblg;hmkg;lgkm

glpokrndmondnffnhykmrkrjtuklnjgjfhnggnjgnjfgkjgnjgghgjjkgghgfdrjrhbujtiitrjtihfdmkjjddjmfnidshdenr

658nwg.png

Pomoglem?

Liczę na Like!

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Blow poweidział ale nie skonfigurował mineshaftera albo macie zlą wersje mineshaftera a pozatym:

Źródło:

http://mcblow.pl/?page_id=7

Status: Online IP: mcblow.pl Wersja: 1.3.1 Gracze:

131 / 300v

Źródło:

http://mcblow.pl

zrobiłam tak i wyskoczyło mi z kolei "Bad Login" ;(
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...