Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Update ostatnio.

Maxios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem poniewaz ostatni dodali cos i nie chce mi sie przy patchowaniu sciagnac plik msyh.ttf i tahoma.ttf jakby mogl ktos to wrzucic gdzies i podac lokalizacje tych plikow, poniewaz pytalem sie kolegow czy maja te pliki to nie mogli znalezc wyszukiwarka rowniez. ;(((

reflinki

Opublikowano

Zdaje mi sie ze msyh.ttf i tahoma.ttf to czcionki. Zmieniły się teraz czcionki w grze tak że może sprawdz w Panel sterowania -> Czcionki lub League of Legends\RADS\projects\lol_game_client\managedfiles\0.0.0.0\DATA\Fonts. Pobierz je z internetu i wrzuć do tych folderow.

Pozdrawiam.

@edit Po poszukaniu u siebie w spatchowanym lolu tez nie mam tych plikow, więc albo są Panel sterowania -> Czcionki albo nie mam pojęcia.

Opublikowano

Hmmm.. Tylko ja wchodze Legends\RADS\projects\lol_game_client\managedfiles to pozniej nie mam tego folderu "0.0.0.0"

@ A w panel sterowania i Czcionki to jak chce je wkleic to pisze ze juz sa zainstalowane.. Wiec nie kumam o co lata..

reflinki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...