Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Trade Hack

SenSens

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szukam trade hacka ktory daje "darmowe itemy na handel"

tzn ze 2 gracz pokazuje na handel np : fms+9 ja wciskam akceptuj i akceptuje u niego .. czy jest taki hack ? jestli tak prosze o link bo szukam pol dnia moze bd mial tu pomoc . ?

Dziekuje , SenSens

Opublikowano

Takie coś nie istnieje to nie działa trade hack nie istnieje wrabiają ludzi tylko

4021_19_03_09_12_29_23.png

10 | 25 | 50 | 75 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 450 | 500 600 700 800 900 1000

Opublikowano

Mozna zrobic skrypt ktory na drugim kliencie bedzie sam naciskal akceptuj na handlu ale wtedy musisz wyslac temu komus kogo chcesz oszukac 2 pliki, wtedy on jak wezmie handel to od razu zaakceptuje u niego.

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Opublikowano

Osobiście kilka osób pisało mi, że zaj****i eq, a on nic nie przyciskał, więc może jednak coś takiego istnieje? Choć w to wątpię .

Opublikowano

Osobiście kilka osób pisało mi, że zaj****i eq, a on nic nie przyciskał, więc może jednak coś takiego istnieje? Choć w to wątpię .

Oszustwo takie coś nie istnieje.

Opublikowano

Wszystkie te dzieci wciskające ten kit nadal wierzą w bajki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...