Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Jak szybko i efektywnie zmieniać bony...

_Zawadiaka_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich chce wam pokazać jak szybko i efektywnie można zmieniać bony na takie jakie chcemy!!

A więc tak napiszę wszystko w punktach aby było bardziej czytelnie

1.Ściągamy Moda do gry metin2 (Możemy go pobrać z stronki Metin2mod.tk)

2.Gdy już ściągneliśmy moda teraz wypakowywujemy go do naszego metina czy to PL czy też Priv (do priva i do PL jest inny mod !!)

3.Teraz odpalamy plik Metin2mod.exe i widnieje nam 50 Serwerów (Jeżeli chodzi o moda do Privów)

4 .W ybieramy serwer na którym gramy i logujemy się

5.Gdy mamy dodane 4-5 Bonów ustawiamy item w ktorym chcemy zmienic bony na 1 miejscu w eQ i potrzebujemy zaczarowanie przediomtu (czyli zmianke bonów)

6.Gdy ustawilismy i mamy zaczarowanie przedmiotu naciskamy f8 i wyskakuje nam takie okienko i do 5 bonow mozemy wybrać co i jak.

7.Gdy juz wybraliśmy jakie bony ma nam dać w danym itemku naciskamy START i czekamy aż wyskoczy Udało Się ! (Tak jakby pisał GM ;))

UWAGA!:

_Zawadiaka_ Nie ponosi odpowiedzialności jeżeli na PL'u ktoś dostanie bana więc nie mieć pretęsji Mod to także Czit !

Dziękuję za uwagę

_Zawadiaka_

AcwpO.png

Kliknij"Lubię To",Jeżeli ci pomogłem.

:)

Opublikowano

HAHAHAHAHAHAHHAHAHAH, przecież na pl'u zmianki są co 10minut. HJAHAHAHHAHAHA

Opublikowano

ja pierdole.

jak przeczytałem eQ to przestałem czytać

napisałeś tak bo to ładnie wygląda?

jak ktoś nie ma mózgu to mu się poradnik przyda bo kazdy chyba wie skąd moda ściągnąć

PISANIE WYŁĄCZONE

Opublikowano

Oooooo, pro. Nie wiedziałem że jest możliwość zmieniania bonów przez moda. Dzięki wielkie za pomoc.

ps. chyba nie wiesz że na pl są zmianki co 10 minut.

/edit. @down, nie wyczułeś ironii...

Opublikowano

@up

No to już wiesz :D dziekuje za pozytywne komentaże :) Czekam na nagrody motywujace mnie do dalszej pracy !:D

AcwpO.png

Kliknij"Lubię To",Jeżeli ci pomogłem.

:)

Opublikowano

@up

No to już wiesz :D dziekuje za pozytywne komentaże :) Czekam na nagrody motywujace mnie do dalszej pracy ! :D

używam na pl, bardzo przydatne, 6zmianek na 1h

Opublikowano

używam na pl, bardzo przydatne, 6zmianek na 1h

co za tępy autor tematu, nie dostrzega tu ironii, jak można tu nie dostrzec ironii? sie pytam!

PISANIE WYŁĄCZONE

Opublikowano

Haha każdy gracz który używał moda widział tego swichtera . Mogłeś dodać jakiś jego ss czy coś . Jest wiele innych swichterów które nie wymagają kmr moda :) . Poradnik taki sobie

Opublikowano

Witam wszystkich chce wam pokazać jak szybko i efektywnie można zmieniać bony na takie jakie chcemy!!

NAPRAWDE!?

Każdy o tym dawno wie prócz początkujących

ale temat i tak bezsensowny.

1345559513-U619318.png

By Kolorowy.

Opublikowano

Oo bardzo przydatny tut, pokazałeś mi sens życia gratz masz lajka ! ;o.

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...