Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Czy opłaca się używać peta?

Kacapek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niedawno kupiłem sobie peta i nie wiem czy opłaci mi się używać go na bocie. Aktualnie ma 5 lvl i ciągle ciśnie na sterunerach żeby wbić 8 lvl. Planuje kupić mechanizm zbieranie (oczywiście 3 poziom) i protokół radarowy żeby zbierać boxy. Używam iBota. Czy może lepiej postawić go na x-4 żeby tam wszystko bił? Głównie zależy mi na uridium.

PS. Nie mam premki.

reklama

Opublikowano

Na paladium się opłaca ;),boxy i dobjanie żylet , bo jak walniesz z kamikadze 3 to gośc który ma żylete to peka;d

WojakPL

Opublikowano

głównie chodzi mi o boxy, czy zwraca się paliwo i naprawy bo nie wiem czy opłaca mi się inwestować ~100k uri

reklama

Opublikowano

Ta opłaca Ci się inwestować ;d, Zwraca się urka za paliwo ;d i na + i tak jeszcze bedziesz;d

WojakPL

Opublikowano

Opłaca się pamiętam jak rozwalałem cubikony mechanizmem kamikaze ;D w przyszłości nie będziesz żałował zakupu, ale na razie nowo kupiony pet to nic bo musisz go rozbudować by coś znaczył.

Zdejmijcie parę procent ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...