Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[www] Design Website

Wyobraźnia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co to pisać hmm... Chciałbym prosić o ocenę mojej strony oraz zaprosić do czytania moich poradników , które można znaleźć w kąciku webmastera.

http://design-website.pl . Dodatkowo chciałbym się pochwalić, że strona bierze udział w konkursie na stronę miesiąca.

Opublikowano

Jest różnica jednego piksela, tylko w tedy źle to wygląda jak się najedzie na napis strona główna, to w tedy widać że sodek jest za blisko lewej strony :D

Opublikowano

To źle że gotowy system komentarzy? Napisałem swój wcześniej ale postanowiłem skorzystać z gotowca, gdyż będzie bezpieczniejszy. A do do spolszczenia to zgłosiłem się z prośbą ale jak na razie nic nie odpowiedzieli.

Opublikowano

Nie mówię, że źle. Tylko koledze wyżej podałem cały screen że to nie Twój system tylko gotowy wykonany przez kogoś dlatego jest po angielsku.

Bardzo podobna się pojawiła, ale nie brałem żadnego gotowca. Wszystko jest od podstaw napisane oraz podpięte pod własnego autorstwa cmsa ;)

Trochę z tym się gryzie, bo napisałeś że wszystko Twoje a tu psikus. Strona ładna i przejrzysta, także ten system komentarzy i tak ładnie wygląda.

O spolszczenie nie trudno, mogę pomóc, a moje GG masz;)

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

up szybszy :<

Bardzo podobna się pojawiła, ale nie brałem żadnego gotowca. Wszystko jest od podstaw napisane oraz podpięte pod własnego autorstwa cmsa ;)

To źle że gotowy system komentarzy? Napisałem swój wcześniej ale postanowiłem skorzystać z gotowca, gdyż będzie bezpieczniejszy. A do do spolszczenia to zgłosiłem się z prośbą ale jak na razie nic nie odpowiedzieli.

Ale kity ciśniesz nie będe togo oceniał bo nie twoje :)

Opublikowano

Jak nie moje, ja pierdziel, mogłem nie pisać w ogóle tutaj tego tematu bo widzę, że nie potraficie odróżnić czy to ja robiłem czy nie. Jedynie co tu jest z gotowców to ten system komentarzy, jak chcesz to mogę ci napisać własny jak nie wierzysz. I tylko jeszcze nie piszcie że to przypadkiem gotowy cms. Jest postawiony na własnym, pisanym przeze mnie.

Opublikowano

@save404, co ty pierdzielisz? 99'9% rzeczy, które się znajdują na stronie design-website.pl należy do Wyobraźni, tylko system komentarzy został dodany z innej strony. Dlaczego? Pytaj Wyobraźni, może łatwiej jest tak? Może lepiej jej się pracuje jak serwer nie jest obciążony tylko komentarze są na innym serwerze?

@dałn.

Nie pomagam jej* w niczym, a bronie bo nie mogę patrzeć na to co piszesz.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Wielki foch wiedz jak masz zapożyczone skrypty ok co mi to ładnie to wygląda ale po co piszesz że wszystko twoje ?

Pan Kaś jak mu pomagasz to nie musisz go bronić swój rozum ma .

A co do strony podoba mi sie grafika ;s

Opublikowano

@up bo prawie wszystko jest jego, pewnie zapomniało mu się napisać kogo jest system komentarzy

@topic mi się strona bardzo podoba, ciekawie piszesz 9/10

Opublikowano

Co do wypowiedzi save to powiem tyle, myślisz że brałem każdy szczegół pod uwagę czy coś robiłem sam czy coś nie, akurat z systemem komentarzy zapomniałem po prostu, ale proszę cię od razu nie pisz jakiś dziwny tekstów. A ogólnie dziękuję za oceny i zapraszam do czytania kolejnych poradników.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...