Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zacząć przygodę w Nostale SE

MrCCape

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mi chodzi o to , jak zaczać grać w grze, bo nie zabardzo kumam misje są po chinsku , jak zdobyć szybko lvl? gdzie zdobyc karty? eq+7? i inne wgl ogólnie itd..

Opublikowano

Misje masz wyzej kolega podal,

eq to co 10lvl z roznica ze na 30lvl to dostajesz na 31lvl (chyba bo ja tak mialem)

Expa leci bardzo duzo na misjach a szczegolnie profy, mozesz tez expic na glacu przy okazji dropiac ladowarki SP ktore na SE sa bardzo przydatne bo strasznie malo Sp sie ma.

Jesli chcesz mozesz tez expic Profesje karty na Misjach ale w SP sie bardzo ciezko robi misje bo masz maly lvl joba i malo skillow wiec nie zabardzo sie oplaca xD

Jesli chcesz nabic szybko lvl to rob tak jak ja:

+wykonujesz misje ale jej nie oddajesz

+Wyexpiasz lewel do konca zeby miec 1 lvl wiekszy niz lewel na ktorym dostales misje

+Oddajesz misje po wbiciu lvl i masz do przodu

-Jesli bedziesz tak robil caly czas to wkoncu bedziesz mial na misjach z 25lvl misje na 20-23lvl co bardzo sie oplaci ;)

-Rob to tylko z malym lvl bo chyba nie chcesz zrobic misji na 70lvl i wyexpiac do 71lvl zeby oddac nie?? :D

Jesli chcesz szybko zarobic kase to poprostu na 30lvl robisz sobie sp ktorym najlepiej ci sie gra i restartujesz CP na 25-30lvl robiac ja jak najszybciej z zabijaniem wszystkich mobow zeby miec jak najwiecej ponktow bo dostajesz wiecej gold'a :D

Aktualna Postać: Mag 42lvl+ 36job, New Finesia, NosTalePL

Stare Postacie: Hanatsu 57lv, Hatsue 59lv, zabojca55 69lv, zabojca56 62lv

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...