Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

serwer wooden (craftservre.pl)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! Odrazu mówie , że nie wiem czy to dobry dział , wiec proszę o nie usuwanie tematu .

Mam zamiar wykupić publiczy serwer minecraft na craftserve.pl , na pakiecie wooden . I mam kilka pytań.

1. Czy jak wykupie serwer (bukkit ) to czy będą jakieś pluginy typowego serwera surwiwal RPG (tak jak na mineserv.pl )

2.Czy panel jest łatwy w obsłudze ( chodzi mi głównie o wgrywanie mapek/pluginów oraz zmian w serwer.properties -jakoś tak ;p )

3. Czy IP zawsze musi być w stylu s43.csrv.pl:00000 ?

Opublikowano

z tego co słyszałem crafserver jest cięzki troche w obsłudze. Prosty jest Serwer za 15 zł na ownserver Przez Strone Możesz konfigurowac prawie wszystkie pliki

TXJBZGl4ZGVfX19ldW5lX19fMjQyX19fTlVMTF9fXzJfX18xMDBfX19ub25lLnBuZ19fXzhfX19ub25lX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

craftserve jest moim zdaniem najlepsze

pliki długo się nie wgrywają

w obsłudze jest taki jak na mineserv ale jest lepsze

ip mozesz mieć własne ale to kosztuje z serverem 250zl a serv jest proo

Opublikowano

Craftserv? dno ... Polecam hosting ycraft.pl a co do pytań to tak :

1. Nie , będziesz musiał wgrać je sam.

2.Bardzo łatwy , nie wiem w czym może być problem -.-

3. Tak , musi być takie IP bo to jest dla nich "reklama" tzn. że z tego hostingu jest serwer , istnieje możliwość zmiany adresu IP za 10 zł

Liczę na like ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...