Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Opłaca się ?

DaniX346

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć :D

Postanowiłem że spytam się was czy opłaca się wrócić do Combat Arms EU ;x

Nie Gram tam od Listopada ;x ( Sprawy Prywatne ) : D

i mam pytanie ;D Czy Coś się zmieniło na lepsze / gorsze ;x

oraz inne takie pytania :D

Czy Opłaca się grać z Nx'ami ? no tak bez przesady od czasu do czasu spec lub jakaś broń :)

Są Hackerzy ?

Czy Przygarnie mnie ktoś do Clanu ? o ile będę grał :D

Miałem KD 1.05 ( Konto sprzedane )

Jestem Pomocny , Miły oraz uprzejmy ;) Jest 1 - Głos + Wiek ale jakoś to się ułoży ; x

Prawie Każdy Uważa Że Jeżeli Ktoś ma np 12/14 lat to nie umie grać w to i ma zapewne kd 0,50 ;x

ze mną tak nie jest ;) Jeżeli ktoś by był wyrozumiały i by mnie przygarnął do Clanu to się na pewno odwdzięczę ; ) Mogę dodać że byłem w PsyWojny , GwardiaPoland oraz WalczAlboSpadaj :) Dobra nie rozpisuję się ;D

Proszę o Szczere Odpowiedzi pod tematem ;)

a w sprawie clanu to kontakt tu :

GG : 41315588

lub pw oraz pod tematem :)

Pozdrawiam ;)

/AceBoy: Nieregulaminowa sygnaturka.

Opublikowano

Warto zawsze wrócić do gry, która cię kiedyś wciągnęła z ubiegiem czasu Combat staję się coraz lepszy :) Już nie opłaca się wydawać kasę na spece, ponieważ są już od strasznie małych rang. Ja i tak polecam bronie za GP m.in. M4A1 i G36E, a co do clanu masz ogłoszenia w temacie podpiętym. Here ;s

http://www.mpcforum.pl/topic/288629-i-ogoszenia-wasnych-klanw/

Opublikowano

Zależy jak na to spojrzeć, ale gra zmieniła się na lepsze i dalej się zmienia, w niemal każdym updacie dodają jakieś nowe bronie, mapy, itemy, więc dużo się dzieje.

Nie opłaca się kupować NX'ów, bo teraz Specjaliści za GP w Shopie są od rangi MSG+, więc szybko można osiągnąć odpowiedni LVL by nimi grać.

Hackerzy byli, są i będą, to nieuniknione w przypadku takiej gry, ale nie jest ich bardzo wielu i za bardzo nie dokuczają.

Możesz znaleźć sobie klan w podpiętym temacie, Piecu podał ci już link do niego.

Opublikowano

Czy Opłaca się grać z Nx'ami

- Nie szkoda kasy na nx'y jak na inne gry lepiej kup sobie loda w sklepie ;).Itemy za gp są niewiele gorsze.

Są Hackerzy ?

Byli są i będą :)

Co do klanu koledzy podali link do tematu.Pisz do polaków z klanami napewno cie przygarnie ogólnie 80% klanów na rekrutacji ON jest :)

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Kupujesz 5k NX - za to bierzesz Miniguna, do tego kupujesz Speca za GP i na Platinium grasz FT HQ lecisz z Lv.

Wbijasz w miesiąc 1LT+ i masz all za GP. Później do MAJ2 lecisz z Lv ... a dalej wiadomo - EM Perm i zabawa na innych trybach.

Z broni ... Low - M4A1/G36, później M416, M417, M6A2.

Z klanem nie pomogę bo jestem w iOnlyHQ a tam prawie same LTC+ (jestem 2 z najniższych rang - 1LT5 xD).

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Zawsze warto wrócic do CA ;] oczywiście jak w to grach są hackerzy.A co do itemów za NX strata pieniędzy nie warto kupywać ,ponieważ o nie wiele gorsze są w shopie za GP.

2uiyzh2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...