Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pobieranie plikow na telefonie .

volt2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam jedno pytanie , czy na telefonie z wykupionym pakietem internetowym można pobierać pliki , tzn bez opłat ??Lepiej się upewnić :P .Chodzi mi głównie o pliki typu muzyka.Wi-fi w telefonie nie ma .

Z góry dzięki :).

Opublikowano

No a ja kupiłem taki że mam za 7zł na cały miesiąc .To mogę ściągać do woli ?? I czy mogę ściągać np z chomikuj.pl ??

Opublikowano

no to nie możesz sobie ściągaś ile chcesz, skoro masz 7złotych na miesiąc to możesz tylko te 7 złoty wydać a potem bedzie Ci normalnie kase z konta zżerać :D zobacz sobie na stronie operatora ile masz transferu za 1zł i pomnóż sobie :D

ae1d1005fe.png

Opublikowano

Ale wykupujesz daną ilość transferu i tylko tyle możesz wykorzystać , by nie naliczane były dodatkowe koszty

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

W t-mobile dają Ci np 400 mb na miesiąc i jak przekroczysz to płacisz. Jeżeli masz ofertę multimedialną jak ja.

Ja mam w T-Mobile 1gb na miesiąc za darmo :)

Nie wiem co ty za ofertę masz: )

Jak chcesz nutki na tele to pobierz na kompie i zrzuć na tele

Opublikowano

No proste że zrzucam sobie na telefon muzykę , no ale na wakacjach jestem i nie mam kompa :P . Tylko telefon :P.A na tym pakiecie nie mam transferu .

Cytuję :

"Pakiet internetowy 7 non stop"

"cena 7zł"

ta siódemka nie wiem co oznacza , ale na pewno nie tydzień , bo mam ponad 2tyg. już .

:D

Opublikowano

to nawet nie potrafisz oferty przeczytać co kupujesz ?

otrzymujesz określoną liczbę MB ( 100 za 7 zł na 31 dni ) , które możesz wykorzystać na ściąganie i wysyłanie danych. Po jej przekroczeniu prędkość transferu może spaść, ale nie poniesiesz żadnych dodatkowych kosztów za dalszą transmisję danych na terenie Polski.

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

do bólu aż sie skończy limit 100Mb , a potem net o prędkości ok 16 kb/s , czyli mp3 ok 3-4 mb ściągniesz w czasie ok 4-5 minut

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Jak ściągnięte strony i pliki będą wynosić w sumie 100mb to już nie możesz.

@DOWN

Chyba źle się wyraziłem. Dla mnie 16kb/s to już "nie można"

pewdiepie fan :3

Opublikowano

Możesz...

To jest akurat taki pakiet , w którym po przekroczeniu dalej nie będą naliczane koszty , jedynie prędkość zmaleje.

Tak jak napisał Robem , do 16 kb/s

394591421101183179764.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...