Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metki cienia jaki poziom najlepszy?

ziombel95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najlepszy zapewne byłby 30 ,jednak ja dropiłem na 40-42 i też nie było źle.Kilka razy kd +4 i 1 raz kamyk duchowy ,a tak ogólnie to ku + kd +3 czasami jakiś ogonek +

Opublikowano

Powiem tak . .

Na 35lvlu z bojowcem i eq+8-+9 gdybyś ubił to drop byłby bardzo obfity , a z 2xdropem to już wohohoh . Jak ubiłem 2metki cienia na 45lvlu to zdarzyło się że nic nie wyleciało prócz potków ;) Czyli polecam 35-39 około

[img]http://havitus.pl/screeny/sygnatura.gif[/img]

Opublikowano

Jak masz duzo kasy to najlepiej na 42lvl (Zbrojka 42lvl +9 okrągła +8/+9 dobry fms / zelek 9 i na lajcie je lejesz a drop moim zdaniem taki sam jak na 35)

Kiedyś tu coś będzie :f

Opublikowano

Bzdury gadacie na 40Lv jest najlepszy drop, wiem to z doświadczenia i opinii innych na 35lv ? Dajcie spokój same poty i czasami kd +1/2 na Tym lv to do m2 ;) Na 40, częsty drop kamoli, 100% na KU i KD.

Opublikowano

Just-Games.eu

• Nowo powstałe forum.
  • Profesjonalny i funkcjonalny skrypt IPBoard.
  • Dobry i pomocny team.
  • Globalny Moderator Haoxo (Slayer16) - od niego będą serwery Metin 2.
  • Bardzo ładna oprawa graficzna.
  • Własne autorskie nagrody.
  • Własne autorskie rangi graficzne.

Opublikowano

Myślałem że podacie więcej opini z własnego doświadczenia...LATAŁEM NA METKI CIENIA 35 Z 2X DROPEM..I CO ? latałem przez kilka dni dzień i noc i powiem wam szczerze że dropneło mi całe nic tak naprawde..bodym w sumie szybko ubijam i nie mam z nim większych problemów ale 35 level body + 2x drop to naprawde ch..nie drop..proszę o więcej odpowiedzi ale z WŁASNEGO DOŚWIADCZENIA.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...