Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomocy] jak cofnac moda zmieniajacego wyglad wr

WaRRocK2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam problem bo sciagnalem tego moda ci zmienia kolor wr itd i teraz b mi sie gra tnie i chcem znow zeby bylo wszystko po staremu ale niezrobilem kopi folderu texture i lipa pomoze ktos z gory dziex sry za bledy

LIKE

Opublikowano

Odinstaluj WarRock'a i zainstaluj na nowo. Będziesz miał oryginalne pliki, inna opcja jest to co napisał kolega wyżej - może ktoś Ci zrobić download do folderu Texture i wtedy podmienisz go.

Ale radzę Ci zrób reinstalla, potem skopiuj folder z WarRockiem i gdy będziesz wklejał mody etc. wklejaj do tej kopii

# 1k post !

Opublikowano

Odinstaluj WarRock'a i zainstaluj na nowo. Będziesz miał oryginalne pliki, inna opcja jest to co napisał kolega wyżej - może ktoś Ci zrobić download do folderu Texture i wtedy podmienisz go.

Ale radzę Ci zrób reinstalla, potem skopiuj folder z WarRockiem i gdy będziesz wklejał mody etc. wklejaj do tej kopii

# 1k post !

ja ci moge wrzucic za chwile dam linka i scana

c9fe75fe.jpg

By Mr.KaczySmiech

Opublikowano

Albo po prostu usuń folder UI oraz Sprite i przy uruchamianiu WR automatycznie Ci się te foldery na nowo pobiorą..

NU94p9A.gif

Wracam..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...