Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie]Na czym polegają kody?

James1919

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kody dodają nam samochody, punkty SpeedBoost i różne prezenty. Logujesz się na swoje konto na stronie głównej NFS World:

http://world.needforspeed.com/home

po prawej stronie masz rubrykę do wpisania kodu, jeśli jest aktywny, to po zatwierdzeniu wszystkiego będziesz miał go po lewej stronie strony w zakładce Profil, będzie tam poniżej podświetlony napis Prezenty, wchodzisz tam i aktywujesz prezent, potem logujesz się do gry i cieszysz się nagrodą ;)

Opublikowano

EA od czasu do czasu publikuje jakieś kody, przeglądaj ich oficjalny profil na Facebooku, oficjalne forum i różne blogi.

Opublikowano

Wątpię, ja kiedyś jakieś 20 razy wpisywałem błędny kod i za 21 razem zeskoczyło, była to sytuacja że np. EA udostępnia 1000 kodów i jeden kod może być wykorzystany tylko jeden raz, więc wpisuje się do skutku, aż trafi się na wolny ;)

Opublikowano

W takim razie czemu gdy wpisałem ok.6 błędnych kodów wyskoczyło mi że nie mam uprawnień do tego działu czy jakoś tak a za jakieś 15min znowu mogłem wpisać ale tym razem 2 błędne kody i to samo

Cześć...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...