Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ocena]Lets play kanal na yt

Baggios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was zalozylem niedawno kanal na yt i prosil bym o ocenienie go i wypisanie wad, bledow

ps.: na kanale sa filmiki z skyrima i mc multi, zapewne czesc osob zhejtoje mc, ale to ma mi sprawiac przyjemnosc a wlasnie nagrywanie mc multi to jest dla mnie przyjemnosc.

Www.youtube.pl/xxbaggiosxx

Z gory dzieki za pomoc.

Opublikowano

Oglądałem minecrafta, no ujdzie nie jest najgorzej, przeszkadza mi jedynie że Ty troche za cicho mówisz i ktoś za mocno chucha w mikro, ale suba dam

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Oglądałem twój ostatni filmik. Usłyszałem w nim muzykę z filmika madzi. Może to nie jest jakieś "kopiowanie", ale ludzie mogą to różnie odebrać.

Jeszcze, dodawaj opisy do filmów.

pewdiepie fan :3

Opublikowano

Ogólnie spoko (nie oglądałem całego filmiku tego ostatniego bo mi się nie chciało :P ) Ale powinieneś bardziej zareklamować swój kanał bo po 20 wyświetleń filmiku to trochę mało :P

2nbcax2.jpg

Opublikowano

Stwierdzam gówno bo majnkraft

To miało być śmieszne? jak tak to ci nie wyszło..

Sam nie przepadam za minecraftem ale to nie znaczy że mam pisać głupie posty, autor chce po prostu poznać opinię o filmikach które robi.

2nbcax2.jpg

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja wiem. Według mnie nie jesteś jakoś specjalnie oryginalny. Let's play'e mają już tak duży czynnik popularności, ze mało już kto je ogląda (oczywiście z tych nowych widzów). Pomyśl nad inną tematyką filmów. Jeśli chcesz się wybić bądź oryginalny. To tyle z mojej strony, a tak ogólnie to jest w porządku.

Opublikowano

Ja wiem. Według mnie nie jesteś jakoś specjalnie oryginalny. Let's play'e mają już tak duży czynnik popularności, ze mało już kto je ogląda (oczywiście z tych nowych widzów). Pomyśl nad inną tematyką filmów. Jeśli chcesz się wybić bądź oryginalny. To tyle z mojej strony, a tak ogólnie to jest w porządku.

dzięki za odpowiedz podniosła mnie na duchu a może masz jakiś pomysł na serie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...