Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Okradziny Na Servie Prywatnym

xxadix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, Czy jest jakiś program z którgo można się dowiedzieć kto ostatni i skąd był na danym skeypie? będą + jak pomożecie.. bardzo mi zależy ponieważ straciłem około 30kkk+ na PandoraMT2 Dzięki

Opublikowano

Boże będzie plakał o jakieś pixele.. Daj sobie spokój.. Nie masz co walczyć. Sam wpadłeś. Na 100% używałeś lub próbowałeś użyć jakiegoś gówna, dlatego cię okradli.. Jeszcze nie raz zostaniesz okradziony.. Nie ma co się załamywać. Znajdź osobę której będziesz mógł oddać sercę i wtedy z metinem pójdzie gładko :).

68g0na.jpg

By Skipp3R

Opublikowano

mam już 2gą połowe i nie jestem uzależniony od tej gry ... tylko chcę znaćjego adres / imie i nazwisko żeby mu przynajmniej ryj obić albo oczernić go na fb albo coś takiego .. ;/

Opublikowano

Ok dzięki wam wszystkim. znalazłem program do znajdowania IP i mieszkam około 30 km koło niego... ok Można zamknąć

Jak chcecie program pisać na PV :))

Opublikowano

Ok dzięki wam wszystkim. znalazłem program do znajdowania IP i mieszkam około 30 km koło niego... ok Można zamknąć

Ten twój program jest tak chujowy jak flaki z barszczem... I co ? pojedziesz mu wpierdolić ?

Opublikowano

Boże będzie plakał o jakieś pixele.. Daj sobie spokój.. Nie masz co walczyć. Sam wpadłeś. Na 100% używałeś lub próbowałeś użyć jakiegoś gówna, dlatego cię okradli.. Jeszcze nie raz zostaniesz okradziony.. Nie ma co się załamywać. Znajdź osobę której będziesz mógł oddać sercę i wtedy z metinem pójdzie gładko :).

moim zdaniem złodziei trzeba tępić nawet tych najmniejszych !

gra tam mnie nie obchodzi ale poświęcił swój czas na zdobycie przedmiotu...

Pisanie Emulatora Pod nes'a w c++

musiał znać strukturę nes'a ^^

Opublikowano

mam już 2gą połowe i nie jestem uzależniony od tej gry ... tylko chcę znaćjego adres / imie i nazwisko żeby mu przynajmniej ryj obić albo oczernić go na fb albo coś takiego .. ;/

I tak nic nie zrobisz :).

Te programy podają złe adresy ;).

68g0na.jpg

By Skipp3R

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...