Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pyt] Europa czy Ameryka

michuczak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie zacząłem grę w diablo na sewerze Europy ale widze że siedzi około 50 osób na czacie czyli nie za wiele i mam pytanie czy większość polaków gra na Ameryce czy na Europie gdzie lepeiej grać i gdzie wy gracie?

Opublikowano

Jest kilkadziesiąt kanałów i Ciebie za każdym relogiem losuje do każdego. Jak dla mnie jest odpowiednio, dużo osób pisze na czacie. Na niektórych kanałach może być 100 ludzi, a na niektórych 50. Przed ostatnim patchem było po 10 osób na każdy kanał, także wiesz. :)

Opublikowano

i mam pytanie czy większość polaków gra na Ameryce czy na Europie gdzie lepeiej grać i gdzie wy gracie?

Ofc. że większość Polaków gra na Europie. Gdzie lepiej grać ? Jeśli chcesz zarobić na sprzedaży w AH graj na Ameryce. Tam są te "grube dzieci z Ameryki", którym nie szkoda 5$ na broń w Diablo. Jeśli nastawiasz się na zabawę, grę ze znajomymi - Europa, choć tu także można zarobić.

y5r5.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...