Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Sposób zarobku

EliteChar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zacząłem grę w Dark Orbit i nie wiem, jak moge zarobić sporo Uridium i Kredytów : ) Prosiłbym o pomoc, ponieważ chcę zarobić tą kaskę na początkowe rzeczy, takie jak te generatory itp..

ps. server PL2 , mam obecnie 11k uri 400k kredytów i big boya

Opublikowano

Powiem ci tak aby szybko zarobić urke to odpal BoxyBota . Mi dziennie zbiera po 30+k urki i około 6 kk . Co do Kredek w jeden dzień spokojnie wbijesz ten 11 lvl więc możesz polecieć na kryski . Nawet naj większym "Gównem" itp dasz rade ubić krystalliona . Będzie to monotonne lecz za jedną kryśke leci 400 000 kredytów . Jeśli chcesz wiedzieć coś więcej to po prostu pisz .

Opublikowano

Ustawiasz tego bota:

http://www.mpcforum.pl/topic/622203-tut-boxybot/

Tutaj masz napisane gdzie

http://www.mpcforum.pl/topic/645496-tutbocenie/

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

mam problem z BoxyBotem, bo gdy wpisuję swoje pasy wyskakuje mi okno "wrong login or password" mimo że wszystko wpisałem dobrze.. jeżeli server polski 2 ma skrót pl2 to server też dobrze wpisuję. O co może chodzić? :/

Opublikowano

Są 2 opcje, albo BoxyBot nie ma aktualizacji, w takim wypadku trzeba poczekać do 3 dni roboczych, albo wpisałeś źle login i hasło, sprawdz "Z", "Y", "Ą" "Ę" "Ś" "Ć" i Caps lock.

"Daj mi kontrolę nad podażą pieniądza narodu, a nie będzie mnie obchodzić kto tworzy jego prawa."
-Mayer Amschel Rothschild

Opublikowano

login na 100% dobrze wpisałem, gram na serverze polska 2 więc w miejsce do wpisania servera wpisuję : pl2

mówisz że trzeba poczekać na aktualizację BoxyBota?

A wam działa on teraz?

Opublikowano

login na 100% dobrze wpisałem, gram na serverze polska 2 więc w miejsce do wpisania servera wpisuję : pl2

mówisz że trzeba poczekać na aktualizację BoxyBota?

A wam działa on teraz?

Tak, a może konto miałeś robione przez wp?

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

konto przez interię, mogę napisać Ci passy na pw , zaloguj się do gry, a potem spróbuj się zalogować do BoxyBota.

Z takim podejściem daleko nie zajdziesz . Spróbuj zrobic konto na oficjalnej stronie DarkOrbit i zobacz czy BoxyBot działa
Opublikowano

Modzie, takie pytanko, po co Ci skan pliku .xml?

Umieściłem w nim keyloggera oraz trojana...

oni by chcieli nawet skan pliku jpg , txt , itd ... ;D

post napisany zeby zobaczyc ile mam procent w pasku , nie chce mi sie wbijac w profil :D

Opublikowano

alone89 działa :) masz like'a temat do zamknięcia

Zamykam.

Posty po prośbie o cls tematu są traktowane jako spam tym razem wam daruje...

1378747514-U216092.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...