Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MCManiaki [Freebuild] [premium: Nie] [PvP:Tak] [wl:Nie] [20 slotów] [serwer:No-Hamachi]

davdog00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

G.png

Nazwa serwera: MCManiaki

IP serwera: 89.76.143.166

P.png

Rodzaj Serwera: Freebuild

Hosting Serwera: No-Hamachi

PvP: Tak

Potwory: Tak

Zwierzeta: Tak

Premium:

Sloty: 20

Biala Lista: Nie

Nether: Tak

Pluginy: MagicCarpet, Orebfuscator, WorldEdit, EnderCrystalizer, ColoredSings, Vault, PermissionsEx, Multiverse-Core, FigAdmin, WorldGuard, WorldSaver, Bookworm, TreeAsist, mChatSuite, TreasureHunt, Spectate, Iconomy, DisguiseCraft, Authme, Reservations, OpenInv, ZavAutomessager, PlayerStatusSings, Nocheat, FalseBookCore, ButtonWarp, FalseBookCart, Essentials, Citizens, Jobs, EssentialsProtect, FalseBookBlock, EssentialSpawn, Multiverse-Portals, VanishNoPacket, SetRankPEX, OnlineSings, LWC, NoLagg, FalseBookIC, ChestShop, FalseBookExtra

Załoga: HeadAmin: KciunPL, Admin: Davdog00, Admin: Hasin, Moderator: SnAkeR, KidMod: mati0s

D.png

REKRUTACJA = OFF

Regulamin na spawnie.

Pomogłem? Daj lajka! Z góry dzięki!

Opublikowano

Masakra davdog jak i Hasin maja po 12 lat... Serwer jest postawiony i Kcina na kompie. Admini nie potrafią dac dzialki. żenujące. Zrobili admin Shop a na tabliczkach pisali:

SklepAdmina

1

B 1:1 S

1

I pusto w skrzynkach i mysleli ze będzie im działał adminshop xD zenujące dzieci ;d

Opublikowano

@UP Aaaaa... SnAkeR?

tak.. dzieci po 12 lat. Po pierwsze, mamy 15 lat. Po drugie Co z tego że serwer jest postawiony na kompie u Kcina? Po trzecie, "Adminie nie potrafią dać działkI" Co to ma w ogóle znaczyć? Kto dawał wszystkie działki 20stu osobom? Admin shop był pusty, bo go nie skończyliśmy. Napisaliśmy Sklep Admina, bo jak wpisaliśmy AdminShop, to nie działało. Teraz wszystko ładnie działa.

PS. Od kiedy cię nie ma wszystko o wiele lepiej działa. Jutro będzie Dedyk 20 slotów. Jeszcze jedno. Kto tu jest dzieckiem? Próbowałeś zalać cały spawn lavą komendą //set 10. Na szczęście dostałeś bana permanentnego, a Kcin wrzucił backupa z 2 minut przed wydarzeniem. Lepiej się nie odzywaj, jak nie masz racji.

Opublikowano

Ehh nawet nie wbijam.

Patrzac po wyzywkach admina typu :

,,Posralo cie dziecko''

To zgodze sie z kolega co hejtowal

No cóż. Moja wina. Przepraszam ;/

Opublikowano

Sami widzicie jak się ten niby "ADMINISTRATOR" zachowuje : )

Czy w taki sposób powinien się zachowywac admin ? Smieszne to jest tak jak i ten serwer ;p

Nie polecam ; d i jeszcze admin kłamie bo na serwerze mówił ze ma 12 lat a teraz ze ma 15 ; p w ciągu 2 dni chyba nie mineły 2 lata c'nie ?

Opublikowano

Sami widzicie jak się ten niby "ADMINISTRATOR" zachowuje : )

Czy w taki sposób powinien się zachowywac admin ? Smieszne to jest tak jak i ten serwer ;p

Nie polecam ; d i jeszcze admin kłamie bo na serwerze mówił ze ma 12 lat a teraz ze ma 15 ; p w ciągu 2 dni chyba nie mineły 2 lata c'nie ?

No cóż. Tak samo zachowuje się były HeadAdminstrator? wiesz co? teraz sobie wymyślasz, że mówiłem, że mam 12 lat, to chyba właśnie ty tyle masz... Dowidzenia!

Opublikowano

@up Jaki masz nick? Coś cię nie kojarzę...

@UPDATE: Dodane portale do endu i netheru. Zapraszamy!

Opublikowano

- Wystawieni zbanowani gracze, którzy mówią: "jestem ch*jem"?

- Niewyobrażalne lagi na serwerze?

- Kupa nieprzydatnych pluginów?

- Wpisywanie za drugim razem /spawn dopiero daje porządany efekt?

- Mnóstwo botów z citizens w mieście, którzy powodują lagi?

- Boty nazywane m.in. "UmrzyjChu*u"?

Tak! To jest serwer właśnie nie dla Ciebie!

Opublikowano

Mam pytanko skoro jest to serwer FB to dlaczego daliście bota snackera ? i pisze że witam na serwerze HARDCORE ??

i przydało by się zmienić spam bota na pl komunikaty

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...