Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] FourDeltaOne czyli dedyki MW2 (działa tylko z wersją steam)

TroLLu.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na FourDeltaOne gram od dłuższego czasu i polecam jak najbardziej, nie ma lagów (u mnie przynajmniej), ale proszę was nie czitujcie (wiem, że to jest forum o czitach), ale po co jeżeli wejdziemy na jakiś serwer z dużym xp i mamy wszystkie unlocki, btw. mój nick to xSwS_Fokoos :D

52355735709006418626.png

Opublikowano

@up Przecierz są (te co chodzą na zwykłym to też chodzą na four) , choćby NVHM (1 temat , 1 strona)

Jednak , nie , doczytałem że nie ma wsparcia dla 4d1

Opublikowano

Czyli jak mam steam to mogę na tym zagrać? Musi być to kopia, czy odpalenie przez steam? Wiem, pytanie bardzo głupie ale angielski nie za dobrze znam a w treści nie mogę znaleźć odpowiedzi.

Opublikowano

Kupilem MW2 okolo 2 lata temu, dlugo potem dostalem bana za gre na zombie mod itp. wiec zaczalem grac na alteriwnet, teraz gram na fourdeltaone i wedlug mnie najlepsze jest alteriwnet, na drugim miejscu fourdeltaone a oryginal jest do du*y. Dalej nie wiem czy mozna ten installer zainstalowac w folderze z steamem, mam MW2 skopiowane na zewnatrz, nie bylo problemow z instalacja, problemem sa cheaterzy i kamperzy ktorych widze duzo czesciej niz na alteriwnet.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Już mam like leci.

Dołączam się do pytania wyżej czy za gre na tym FourDeltaOne i trochę na zwykłym można wyłapać bana ?

Opublikowano

Już mam like leci.

Dołączam się do pytania wyżej czy za gre na tym FourDeltaOne i trochę na zwykłym można wyłapać bana ?

Nie ma takiej mozliwosci

teraz odpowiem na kilka pytan

1.Tak sa hacki do tej wersji gry ( ja mam autokillera) ale bana sie wylapuje na poczatek na 5 dni

2. Jak wbic 70lvl? EAM i PSE tak samo jak do wersji steam dziala

licze na lajki

­

Opublikowano

Little edit..Na początku zajebiście było, ale teraz na co 2 serwie cziter, a na każdym biegają n00by z g18 akimbo i z tubą...

52355735709006418626.png

Opublikowano

Mam problem pomoze ktos ss:http://imageshack.us/photo/my-images/843/beztytuudqq.png/

12234.png Nie gram w MMO typu MOBA ponieważ community jest negatywnie nastawione na słabszych graczy

Opublikowano

Mam problem pomoze ktos ss:http://imageshack.us/photo/my-images/843/beztytuudqq.png/

ten plik .dll wpisz go w google i go znajdź i go wgraj i po wino chodzić

regular-banner-63404-4.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...