Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DYSKUSJA]NovaMT2

Novamt2Wymiata

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich!!!

Niestety w tym temacie nie wszyscy możecie mi pomóc.

To pytanie jest skierowane do graczy Novamt2. " Ma ktoś kontakt z administracją Novamt2"

Jak każdy wie 1lipca mija rok po otwarciu Antaresa (jeden z serwerów novej), tera to smutniejsze pod konic wakacji padł i pociągnął na dno drugi serwer Sirius (nie grałem nigdy na lepszym). Większość uważa ,że to serwery dla kasy i to była prawda lecz wszystko co w Is można było zdobyć w grze (trudno ale dalo się ;p). Na początku października ten sam team (myśląc ze nikt sie nie skapnie) otworzył Terramt2 ( all z Antaresa lecz 0 bugów i o wiele trudniejszy exp) Nie grał bym tam gdybym nie spotkał większości kolegów z Syrka i Antka (z oriona tez było pare ludzi).

Tak mi sie przypomniało o nim nie ma czasu już siedzenia tyle na kompie co 2lata temu ale miło było by pograć z dawnymi kumplami. Może otworza serwer bo w lutym doszły mnie słuchy, że coś planują na kwiecień zrobić a tu lipa. Więc jak ktoś ma 100% kontakt z adminami serwera no to prosił bym o to :)

post-510076-0-02768000-1340815669_thumb.png

post-510076-0-08810900-1329551464_thumb.pngTylko 3 zdjęcia pozostały mi z tamtych czasów ;p

Jeżeli coś się tu nie zgadza z regulaminem prosze o zamknięcie i usunięcie tematu ;p

Czy to nie absurdalne, że wspomnienia o dobrych czasach o wiele częściej doprowadzają do łez, niż wspomnienia o tych złych?

EliteMt2     I3artiBM (sura 250lv)  sprzedany na moich warunkach ...(

NovaMt2    ProWojownik (wojownik 119lv serwer upadł 6 lata temu)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...