Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Scout

GhostPlayer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zawieszenie, silnik zalezy to rowniez od masy pojazdu i od gruntu po ktorym jezdzisz. Jak chcesz uzyskiwac takie duze predkosci zamontuj tylko silnik i zawieszenie a reszte zdejmij.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

T-50 ciągnie tylko 60km/h. Można podkręcić ale do 66 max. T-50-2 wyciągnie tyle w 5 sec

1324978961-U410534.png

Doradca w grze World of Tanks

Opublikowano

Zdejmij wszystko nie wystarczy.. Trzeba patrzeć co ile waży itd... Mozna kupić podkręcony regulator silnika. N każdą bitwe 5k wydawać :D

1324978961-U410534.png

Opublikowano

A-20 wyciąga 72 km/h, ale bardzo dużo traci podczas skręcania. Najbardziej polecam T-50 i T-50-2, ponieważ może i są delikatnie wolniejsze, ale za to dużo szybciej przyspieszają i nie tracą tak dużo prędkości na zakrętach

Opublikowano

Siema co mam dokupić do scouta T-50 żeby jechał 72km/h ? Silnik mam wymaksowany .

Zawieszenie, silnik zalezy to rowniez od masy pojazdu i od gruntu po ktorym jezdzisz. Jak chcesz uzyskiwac takie duze predkosci zamontuj tylko silnik i zawieszenie a reszte zdejmij.

jak podkręcić do 66 km/h :huh:

Zdejmij wszystko nie wystarczy.. Trzeba patrzeć co ile waży itd... Mozna kupić podkręcony regulator silnika. N każdą bitwe 5k wydawać :D

Nie da się podkręcić prędkości...

signature.png

"Your mother is a nice Lady"

- Said no FPS gamer ever.

Opublikowano

Bedą może takie prawa w patchu 8.0 ;P Kup sobie t-50-2 jak chcesz szybko mieć 72 na liczniku

1324978961-U410534.png

Opublikowano

Myslalem ze jest fizyka bo byl na tym forum taki temat i mozna bylo sobie poczytac. Ja mam t2 light tank daje 73 km/h, i to chyba blad bo na czolgopedi pisze ze 72 km/h.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Mozesz takze w 100% wyszkolonej zalodze dac atutu, ze lepiej sobie radzi w miekkim terenie, tam nosnosc zawieszenia, czy cos...

Opublikowano

Człowieku co ty gadasz fizyka ma wejść w wakacje ; D

TESTY wejdą pod koniec sierpnia

signature.png

"Your mother is a nice Lady"

- Said no FPS gamer ever.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...