Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Plugin na czcionke i handel

DaMianOPLXD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukuję pluginu, który doda na mój serwer minecraft (bukkit) ładniejszą czcionkę i lepsze kolory w niej.

Druga rzecz której potrzebuję to plugin na handel między graczami.

Zależy mi najbardziej na pluginie na handel pomiędzy graczami lub jakimiś poradnikami z językiem java i tworzeniem plugina na bukkit.

Opublikowano

chyba to moja wina, ponieważ tego z handlem nie wytłumaczyłem zbyt dokładnie chodzi mi o to że gdy kliknie gracz prawym na gracza to gdy drugi zaakceptuje to otwiera się im okno handlu.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

@Refresh trochę długo nie odświeżałem, potrzebuję tego pluginu na handel, wiem że to spout trade, ale ktoś mógłby go dla mnie trochę ulepszyć, chodzi mi o podziałkę na środku z patyków i zamiast pisać durne /trade accept można po prostu kliknąć prawym na gracza (gdy się chce z nim handel, on tak samo przyjmuje), i gdy chcemy akceptowac to co dal to my prawym na zielona welne i on tez musi a jesli nie to tylko 1 osoba na czerwona klika i anuluje!

chodzi mi o coś takiego jak na stronie:

http://crafciarze.eu/wpisy/handel-czyli-co-i-jak

(to nie reklama)

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

To co up, plugin trade i żeby był handel na kliknięcie myszą, dodaj im permisje:

• trade.request.right-click
  • trade.request.shift-right-click

Plugin Trade znajdziesz tu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...