Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zarabianie Solar

Rzary.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

- Dropienie Ulepszaczy, w tym także broni 30(M3).

- Chodzenie na Metki M1/M2.

- Kupowanie tanich rzeczy i sellanie drożej.

- Przetopy, Rybki, Rudy.

- Medale.

Opublikowano

Powiedzieć a zrobić to jest duża różnica , takie dropienie w m3 , jest zajebiście nudne , ale ja proponuje zrobić 10 lvl eq +6 i wpłacać expa do gildii , to jest najlepszy drop w imha . Powodzenia :P .

Opublikowano

Wbijasz 30 lvl mentalem, eq conajmnniej +6 i tam dropisz, zbierasz wszystko i sellasz u handlarza, oprócz ribków i przedmiotów z bonami :)

Opublikowano

Siedziałem dzisiaj kilka godzin w tym m3 i gówno..0 cennych przedmiotów. Zarobiłem może jakieś 100 k...

haha xD ja siedziałem 2,5 godziny dropły 2 jesiony i 1 5kątna : |

Na besty się udaj w m2. A jak nie to postać 35 z bojem i cisniesz na zęby do doliny lub na orki po ebo kolczyki :)

60-100k sztuka ;] a dropią raz dwa

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Opublikowano

@up na solarze to się nie opłaca rudy po ,200-300k chodzą.Najlepszy sposób jak zaczynasz grę:

1.tworzysz 2 konta na różnych e-mailach,akceptujesz itp.

2.wchodzisz na 1 konto na metin2.pl w zakładkę przyjaciele,wpisujesz nazwe 2 konta(2 konto automatycznie dostaje buty wiatru na 30h)

3.wchodzisz na drugie i masz promocje,że jak kupisz byle jaki przedmiot to dostajesz 3 rękę i 2x exp na 3h.

4.zbierasz na sponsorpayu tam chyba 6 albo 9SM(10minut roboty) kupujesz przepustke do v2

5.jedziesz do v2 z przepustką i zbierasz drop i tyle.na jednej przepusce jesteś w stanie zarobić z 2-3kk.

afr.png

PRZED UŻYCIEM ZAPOZNAJ SIĘ Z TREŚCIĄ DOŁĄCZONEJ DO OPAKOWANIA,BĄDŹ SKONSULTUJ SIĘ Z LEKARZEM LUB FARMACEUTĄ,GDYŻ KAŻDY LEK NIE WŁAŚCIWIE STOSOWANY ZAGRAŻA TWOJEMU ŻYCIU LUB ZDROWIU.JE*AĆ HEJTÓW,DZIECI I ŻYDÓW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...