Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie najlepiej się zareklamować?

SoJoker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie. Chodzi tutaj o rozreklamowanie mojego konta YouTubowego, którego nazwy nie podam bo nie mogę, więc to reklama nie jest :)

Gdzie najlepiej ładować linki do swoich filmów/kanału.

Dzięki.

(jak ktoś chce to niech mnie doda do proponowanych :) )

Gość LastPhoenix450
Opublikowano

Na pewno nie w sygnaturze, to raz, a dwa WSZĘDZIE gdzie jest taka możliwość, nikt Ci dokładnej list nie poda, fora internetowe, inne filmy, rób też wideo odpowiedzi, uczestnicz w akcjach reklamowych dla nowych letsplayerow (jeśli jesteś), Esgarot np. taką prowadzi. Na chomikuj, wszędzie się pchaj na chama tylko nie na mpc ;)

Opublikowano

Masz wiele możliwości.

Możesz dodawac adres url twojego kanału do licznych katalogów stron dotępnych w globalnej sieci albo umieścic adres na sygnaturze na wielu forach, (jeżeli nie zakazuje tego regulamin!)

Innym rozwiązaniem jest poddanie strony specjalistycznym firmom ,które zajmują się pozycjonowaniem stron pod kątem SEO,lecz jest to dość droga rzecz....

pih_syg_kopia.png
Opublikowano

Pisz dobre komentarze na yt, to też pomaga.

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...