Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] "Najlepszy" samochód za 4000 - 5000 boostów

ReaBooK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie wszyscy.

Chciałbym się dowiedzieć, jaki jest "najlepszy" (lepszy od Nissana Skyline'a GT-R V-Spec Underground) samochód do wyścigów za około 4000 - 5000 boostów?

Opublikowano

Moim zdaniem najlepszym samochodem do wyścigów był i zawsze będzie Lotus Evora ma niesamowite osiągi :)

Tak że polecam BMW M3 Sport Evolution. :)

Opublikowano

@UP

On pyta się o wozy za boosty, a Evorę można teraz kupić tylko za IGC.

@TOP

A z jakiej klasy? Z T1 najlepsza jest Toyota MR2. Z T2 najlepsze do wyścigów i w ogóle jest BMW M3 Sport Evolution. Z T3 oczywiście Lamborghini Murcielago Treasure Hunter.

Opublikowano

@Flinn, a mógłbyś podać polską nazwę Lamborghini Murcielago? Ni jak nie mogę tego znaleźć u dealera wersji Treasure Hunter.

Btw. czemu autka o słabszych wartościach top speeda, osiągają lepsze prędkości niż mój Skyline? Nie raz w wyścigach pokonywały mnie MR2 i RX-7.

Opublikowano

To jest na polski Lamborghini Murcielago Poszukiwacz Skarbów, masz go w T3 od razu jak wejdziesz w markę Lamborghini.

Wyprzedzają cię, ponieważ punkty overall nie odzwierciedlają rzeczywistych osiągów wozu. Nigdy nie kieruj się wyłącznie nimi przy zakupie wozu. Skyline to średniak, nie zwojujesz nim wiele. Wóz wyśmienity, ale nie w tej grze, w Worldzie trochę go zepsuli. MR2 to najmocniejszy wóz T1, więc nie dziwota że cię bierze, a RX-7 to jeden z najlepszych wozów w T2.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...