Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Blad w grafice DC.

cinek0009

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dzisiaj ściągnełem i zainstalowałem grę DC Universe Online. Z instalacja i uruchomieniem gry nie było problemu. Pierwszy problem pojawił się po włączeniu gry. Problem polega na tym, że np.: na ścianiach, podłodze, suficie lub innym miejscu brakuje jakby części tekstury lub jest ona naciągnięta. Dołączam linki tego problemu

http://tinypic.com/r/o075mq/6

Opublikowano

Najpierw zaktualizuj sterowniki od karty graficznej. Jeżeli to nie pomaga to możliwe że jest to błąd w grze. Nie raz się natknąłem na coś takiego pomimo dobrego sprzętu, wystarczy wysłać raport o tym do SOE i czekać na naprawę ;)

@edit

Niech ktoś zamknie ten temat bo już 4x raportuje reklamę tutaj :ninja:

Opublikowano

Dobra mam. Myslalem, ze mam najnowsze sterowniki do karty graficznej, bo niecaly tydzien temu aktualizowalem, ale mylilem sie i sciagnelem ze strony producenta sterownik 12.2 i na szczescie to pomoglo. Wielkie dzieki tym ktorzy mi doradzali i Pozdrawiam. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...