Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Dzik i kamermod

doew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem troche śmieszny :) nie wiem jak zsiąść z dzika jak gram na kamer modzie, normalnie to ctrl+g. Prosze szybkie oświecenie :)

p.s

oczywiście wiem że klikam na dzika i na górze jest ikonka zsiądź ale to jest strasznie długi sposób :(

aha i przyokazji chcę sie zapytać czy młodego dzika (pieczęć) można sprzedać, Pytam bo widziełem jak na rynku ktoś sprzedawał młode dziki ( te za SM) :) niewiem jak od je wystawił ale może Wy mnie oświecicie xD.

Opublikowano

Nie było tak, że którymś F się schodziło ?

F1, F2, F3 [...] , F12 ?

Spróbuj.

Opublikowano

Napisz do kamera z prośbą o aktualizację.

Wydaje mi się, że aktualnie będziesz musiał korzystać z tej "dłuższej" formy zsiadania ;)

Opublikowano

Z koni i wierzchowców zsiada sie CTRL + H bynajmniej u mnie tak jest :P Na Pandorze + KamerMod zsiada normalnie z dzika korzystając z tego skrótu.

Opublikowano

Na modzie(pl) można tylko zsiadać ctrl + j a wsiadać już trzeba normalnie(ppm na pieczątke)

Pisałem do kamera z tym odpisał że all jest dobrze bo nic nie zmieniał....

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

dzieki za odp, no niestety:( mam nadzieje że wytrzymam do wyjscia nowego boba xD

a wiecie coś o sprzedaży dropniętych pieczęci z metów tych za SM? bo widziałem ze 3 dni temu na rynku że ktoś sprzedawał młode dziki i niewiem jak koleś je wystawił :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...