Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wykrywanie bota .

lleo2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jak np: siedze na fasolkach z włączonym "tasker" ( kopiuje ruchy myszki ) który mi sam pozniej bije groszki . Admini wykrywają boty typu nextbot , tasker ? czy muszą po prostu przychodzic na spoty i patrzec czy nikt nie ma botów .

Opublikowano

Zły dział.Cls

1340225732-U353817.png

Sygna by Vantos

:) Thx :P

Beliar12 najlepszy Mod!

Members|Kid Mod Nostale|Moderator Nostale

Opublikowano

Boże po co ty zamykasz omg... Jak już napisał to chociaż mu odpowiedz a nie jak zwykle bawisz się w super modka ... Sory szymek ale czemu ty musisz być taki pierd*lnięty, zastanów się nad sobą bo tracisz reputacje na forum...

Opublikowano

hmm...Kazdy powie co innego ale ja uwazam, ze musi przyjsc ;-).Dlaczego? Dopiero wtedy zauwazy ze ruchy sa identyczne a w dodatku nie odpisujesz mu.

kunshi.jpg

Sygnatura jest mojej roboty <3 Chcesz podobną ? :)

Opublikowano

@up

Haha, rozjebałeś mnie ! Haha, takiego ?inteligentnego? człowieka nie widziały moje oczy ! Haha...Jak AFK jestem też ban ? O ja pier*le !!!

Jeżeli np. siedzisz na groszkach i bijesz a GM pisze a Ty nie odpisujesz to dostajesz bana a nie tak jak "Pan ogar" napisał

kunshi.jpg

Sygnatura jest mojej roboty <3 Chcesz podobną ? :)

Opublikowano

@up

Haha, rozjebałeś mnie ! Haha, takiego ?inteligentnego? człowieka nie widziały moje oczy ! Haha...Jak AFK jestem też ban ? O ja pier*le !!!

Jeżeli np. siedzisz na groszkach i bijesz a GM pisze a Ty nie odpisujesz to dostajesz bana a nie tak jak "Pan ogar" napisał

jezeli bijesz grochy i nie odpiszesz banik ;d

taki ogar?

wyproboj ;d

­

Opublikowano

Nie ban tylko kare na 180min :-/

czyli jezeli bedziesz bocil lub bil nie odzywajac sie (wyglada to tak samo) to za bocenie i niedozywanie sie jest na poczatku 180 min?

niewierze

­

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

elo poszukuje bota do nostyale . bo większość , które znalazlem nie dzialaja chodzi mi o program który bedzie mi bił groszki . jestem w stanie zaplacic za dobrego bota pisać pv :))

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

@agaz Jak mi dasz z ... 100 zł za bota którego sam napiszesz od podstaw w (ja używam) C++ to ten.. lepiej się pouczyć trochę potrzebnych ci rzeczy i samemu robić boty :D

Poco odkopujesz?? Wyjaśnione już było <_<

24yb8uw.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...